Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 107

Θέμα: New Entry 116d Urban

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω το σκεφτομαι δεν θέλω να κάνω καμια μλκ καινουριο κιολας.Αν καποιος αλλος ξερει κατι επ'αυτου ας πει!
    Δεν ξέρω πολλά, αλλά αφού πήρες το 116d, αυτό σημαίναι πως σ'ενδιαφέρει ΚΑΙ η οικονομια αλλά και η άνεση. Με 16άρες ζάντες, αυτς τα δυο είναι π,ολύ καλά. Με τις 17άρες, λιγότερη άνεση, πιο υψηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλότερο κόστος αλλαγής ελαστικών και χαμηλότερη μεγιστη τελική ταχύτητα.
    Αν το αμάξι σου αρέσει, άφησε το όπως είναι: είναι κούκλος κατά τη γνώμη μου
    :-)
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

2. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

120ie87 (27-02-14)

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω πολλά, αλλά αφού πήρες το 116d, αυτό σημαίναι πως σ'ενδιαφέρει ΚΑΙ η οικονομια αλλά και η άνεση. Με 16άρες ζάντες, αυτς τα δυο είναι π,ολύ καλά. Με τις 17άρες, λιγότερη άνεση, πιο υψηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλότερο κόστος αλλαγής ελαστικών και χαμηλότερη μεγιστη τελική ταχύτητα.
    Αν το αμάξι σου αρέσει, άφησε το όπως είναι: είναι κούκλος κατά τη γνώμη μου
    :-)
    Κοίτα ενας φίλος σε άλλη μαρκα ντιζελ εχει 18αρες και δεν υπάρχει τρελη διαφορα.οι 16αρες ειναι αρκετα μικρες.εξάλλου τις εχω κλεισει ηδη.τωρα η ροη του αερα στη μασκα δεν ξερω ποσα ml θα αυξησει την κατανάλωσει πραγματικά.Ασχετο αλλα ειδα ενα σημερα στη Χαλκιδα οπως ακριβως το περιμενω και ειναι οντως κουκλα. Αν και οι περισσοτεροι παλαιοτεροι κατοχι διαφωνουν!

Rides
    0

Προεπιλογή

Έψαξα αλλά τζίφος.Άσχετο αλλά για να κάνω μεταβίβαση το παλιό πρέπει να έχει περάσει ΚΤΕΟ?
    Ναι πρέπει να εχει περάσει ΚΤΕΟ

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασχετο αλλα ειδα ενα σημερα στη Χαλκιδα οπως ακριβως το περιμενω και ειναι οντως κουκλα. Αν και οι περισσοτεροι παλαιοτεροι κατοχι διαφωνουν!
    Για το τι αμαξι θα αγορασεις κ πως θα ειναι αυτο δεν πεφτει σε κανεναν λογαριασμο εκτος απο εσενα,με λιγα λογια μη σε νοιαζει το τι λεμε οι υπολοιποι...
    Εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε,εκφραζουμε αποψεις,εμπειριες για το οποιοδηποτε θεμα κ ο καθενας αποφασιζει μονος του τελικα.
    Ι donut understeer...

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

giannis_compact (16-04-13), karavag116d (16-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το τι αμαξι θα αγορασεις κ πως θα ειναι αυτο δεν πεφτει σε κανεναν λογαριασμο εκτος απο εσενα,με λιγα λογια μη σε νοιαζει το τι λεμε οι υπολοιποι...
    Εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε,εκφραζουμε αποψεις,εμπειριες για το οποιοδηποτε θεμα κ ο καθενας αποφασιζει μονος του τελικα.
    +1000 μια χαρα ειναι το αμαξι σου και σε οποιον αρεσει!

8. The Following 2 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

karavag116d (16-04-13), Nick bmwlover (16-04-13)

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποτέ δεν επέλεξα με βάση τους άλλους....Eυχαριστώ μόλις παραλάβω θα σας δείξω φωτογραφίες!

10. The Following User Says Thank You to karavag116d For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ποτέ δεν επέλεξα με βάση τους άλλους....Eυχαριστώ μόλις παραλάβω θα σας δείξω φωτογραφίες!
    Περιμενουμε φωτογραφιες.Γνωμη μου κανε καποια χλμ να το ευχαριστηθεις,κατσε να σε προσπερασουν 2-3 και να κοιτανε το χρωμα γιατι το βραδυ κανει και για μαυρο το πρωι πρασινο,αλλαζει ενα πραγμα...Αστο κανα τριμηνο κρατα τα χρηματα και αν δεις οτι κατι χρειαζεται αλλαγη τοτε κανε την.Στο λεω γιατι οπως μου εχουν πει τα extra δεν πληρωνονται επιπλεον οταν το ξαναπουλησεις.
    Στα λεει καποιος που πηρε αμαξι ''βιτρινας'' χωρις χλμ και ενω ηθελα χιλια δυο στα μονα που εχω κατασταλαξει τελικα να προσθεσω ειναι τα φωτα(xenon),συναγερμο και το cruise control.Θα σου ελεγα και για τα πισω φωτα αλλα δεν βρισκω οτι ταιριαζουν.
    Οποτε παρε το μια φορα και βλεπεις τι αλλαζεις!

12. The Following User Says Thank You to freddys For This Useful Post:

karavag116d (17-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα λεει καποιος που πηρε αμαξι ''βιτρινας'' χωρις χλμ και ενω ηθελα χιλια δυο στα μονα που εχω κατασταλαξει τελικα να προσθεσω ειναι τα φωτα(xenon),το cruise control
    Οταν κανεις καποια κινηση για τα δυο που αναφερεις, ενημερωσε μας.

Για την ωρα επειδη το εχω ψαξει, στη BMW φαναρια ξενον ειναι πανακριβα για retrofit, περιπου 4000ευρω ...... και ξηλωμα το μισο εμπρος αμαξι

Cruise Control μεχρι προσφατα που ειχα ρωτησει δεν υπηρχε ακομα σα retrofit. Θεωρητικα μου λενε οτι μπαινει, αλλα δε το εχει προτεινει ακομα επισημα η Γερμανια και δε θελω να πειραματιστουν στο δικο μου.

Αν γνωριζεις κατι διαφορετικο, σε καινουργια ή μεταχειρισμενα μας λες.

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο frezas Εμφάνιση μηνυμάτων

Για την ωρα επειδη το εχω ψαξει, στη BMW φαναρια ξενον ειναι πανακριβα για retrofit, περιπου 4000ευρω ...... .
    Ποσα;
    Αν ισχυει το νουμερο,τοτε δεν πανε καλα...
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν πιστευω πως μπορει να ειναι τοσο ακριβα.

Δεν μπορει τα φαναρια μονο να κοστιζουν το 1/5 της συνολικης τιμης ενος αυτοκινητου

16. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Nick bmwlover (17-04-13)

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP