Kι εμενα αυτη ειναι η αποψη μου παντως για το mx5 και τελος, για να μπουμε και λιγο στο θεμα.
Kι εμενα αυτη ειναι η αποψη μου παντως για το mx5 και τελος, για να μπουμε και λιγο στο θεμα.
Φιλε mikegr οπως βλεπεις η αποψη σου ειναι λανθασμενη,στο αποδεικνυουν ολοι αλλα δεν θες να το καταλαβεις!ενα mx-5 θα προσφερει με πολυ λιγοτερα χρηματα συγκινησεις που δεν το κανουν αλλα αυτοκινητα πολυ μεγαλυτερης αξιας,δες κανα το βιντεακι του παιδιου με το παντηλικι και προσπαθησε να το κανεις αυτο με s2000...σχεδον αδυνατο η μηπως με 360 αυτο και αν ειναι θεαμα που θα γελανε και οι πικραμενοι...
Αν θες ευθεια να εισαι μπροστα απο δυνατους συνδυασμους με 20 χιλιαρικα κανεις απο παντιλικια με 3ες εως 400 αρι κατω απο 11
Bazil Van Sinner (12-04-13), turbodog (12-04-13)
εγω πιστευω οτι ο τυπος εφτιαξε κατι για τον Δημητρη (Τουρμποντογκ) και τον μαικετζιαρ...
ο τουρμποντογκ θελει μξ-5 και ο μαικτζιαρ θελει ζ3... αρα αγοραστε το 50-50 και καλες βολτες...
ειρηνη...με τα γ@μοσιδερα...
Bassakos (13-04-13), Bazil Van Sinner (12-04-13), turbodog (12-04-13)
Βγηκε στην παραγωγη εκδοση το 1994 ,ελεω ρυπων στα 90αλογα,με 2Ε.ΕΚ. φυσικα,αλλα φημωμενα.
Θα περιμενα περισσοτερη αυτοκινητηστικη παιδεια ,απο κατοχο φερραρι,πρωην πορσε κτλ.....
Πρωτα απ'ολα ,για να το εχεις αγορασει σημαινει πως σου αρεσε σαν αυτοκινητο,εκτος και εαν στο χαρισαν.Το οτι πηρες το 1,6 και οχι το 1,8 ,
στα ματια μου φαινεται οτι το πηρες μονο για βολτες ξεσκεπαστες(κατι που κανει παρα πολυ καλα με ενα σωστο ανεμοθραυστη!Αθηνα -Σερρες καλοκαιρι χωρις να το κλεισω στιγμη και με καλη μ.ω.τ. ) και οχι για ενα καλο entry level πισωκινητο ,οπως ειναι το 1.8 .
Το οτι ολοι λενε καλα λογια ,θα πρεπε να σε προβληματισει λιγο παραπανω και οχι να σε πεισμωσει,δεν χαθηκε δα και ο κοσμος να παραδεχθεις την αξια του.
Το χομπυ της αυτοκινησης,εχει πολλες πλευρες,πολλους τομεις,πολλες ιδιαιτεροτητες,ειναι σαν μια παλετα με χρωματα.Ποιος ζωγραφος θα απεκλειε καποιο χρωμα απο την παλετα του ?
Ειναι ασχημο να ξεχναμε απο που ηρθαμε....
Bassakos (13-04-13)
Αν και ειμαστε off η συγκεκριμενη εκδοση κυκλοφορησε μονο στην Ευρωπη το υποτιθεμενο ΜΚ1,5 με κιν/ρα Β6 ( 1,6 lt). Απο 94 εως 97 και ο κινητηρας ηταν ακριβως ο ιδιος με αυτο των 115 ιππων του μοντ. 90-93 με διαφορετικο προφιλ εκκεντροφορων και απεδιδε 90 ονομαστικους ιππους (λογω καποιων νομοθετικων τοτε ρυθμισεων εκει που κυκλοφορησε πρωτα) ενω η πραγματικη του ισχυς ηταν 105 ιππους.
Bazil Van Sinner (13-04-13)
trabakoulas (13-04-13)