Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 73

Θέμα: ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tassos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην πας σε ατμοσφαιρική βελτίωση στον Μ54.
    Αδικος κοπος για τα διβανα Μ54/Μ52TU.

.με το φπε (για κατι επώνυμο) θα δώσεις κανα 3χίλιαρο, θα πάρεις 20 άλογα στα λόγια, 8-10 στο δυναμόμετρο τα οποία δεν θα καταλάβεις στη βαριά καρότσα του Ε46, έχεις κ καμπριο..

Οι λύσεις στο Ε46 οι εξής 2: κομπρέσσορας η μετατροπή σε 330. [/URL]
    Αν πας για μετατροπη σε 330 με 3 χιλιαρικα max για ανταλλακτικα και τοποθετηση θα εχεις παρει για πλακα 60 αλογα επανω ...

Με κομπρεσορα εχεις φυγει σε ιπποδυναμη ακομα πιο πανω ... ΦΠΕ και πρασινα αλογα, θα στην πεφτουν τα μινι κουπερ και τα 500ρακια τα Αμπαρθ και 'συ θα ψαχνεις τα πρασινα αλογα του ΦΠΕ.
    Στο φωναζουν ολοι εδω μεσα και εχουν απολυτο δικιο !!!!!

Εγω θα σου'λεγα αστο οπως ειναι, βαλε και ενα μπλοκε και απολαυσε τα ταξιδακια σου χωρις σκοτουρες.
    Αλλιως πουλα το και παρε κατι που να ειναι γρηγοροτερο η' να ειναι ευκολοτερα αναβαθμισιμο γιατι τα διβανα με την εισαγωγη που εχουν δεν προκειται να δεις προκοπη,
    τα καλαμακια του φραπε εχουν μεγαλυτερο ανοιγμα απο τους αυλους της εισαγωγης ενος διβανου !
    Ακομα και το 3λιτρο που εχει μεγαλυτερη εισαγωγη απο του δικου σου μοτερ ειναι μικροτερη απο την εισαγωγη του 2.5λιτρου του Μ50. Γι'αυτο την βαζουνε στα Μ52 που μπαινει κουτα και "τρελαινονται" τα 2.8 !!!
    Και χωρις προγραμα κιολας !!!

Κανε οτι σου λενε οι πιο εμπειροι, την τσεπη σου προστατευουνε απο ακυρες αγορες.

2. The Following 11 Users Say Thank You to NikoZ3 For This Useful Post:

A8hnaios (12-04-13), Bazil Van Sinner (12-04-13), deepBLUE (11-04-13), Leonidas_E39 (11-04-13), limnios.m3 e36 (14-04-13), Panos 316T (11-04-13), tassos (12-04-13), trifonas (11-04-13), Tsik.D. (11-04-13), VanVIC (13-04-13), Vassilis ///M (11-04-13)

Περιοχή
    πυργος ηλειας
    Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε τασο σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου ειναι ωριμη σκεψη .ειναι το γ@@@@@ενο το μικροβιο που σε τσιγκλαει να ασχοληθεις.5 χρονια τωρα δεν του εχω βαλει βιδα μονο τα σερβις του και ειναι σχεδον τελειο το αμαξακι στα παντα του.σαν να βγηκε απο το εργοστσιο χθες.αλλα βαρεθηκα ρε συ,δε με νοιαζει που με πατανε κατι ακυρα αμαξια που οταν σε παιρνανε θες να του βαλεις φωτια κ να το καψεις,αλλα για παρτυ μου κ μονο για να γουσταρω ειπα να του δωσω κατι παραπανω να το ευχαριστιεμαι .η αληθεια ειναι οτι με ολα τα παιδια εδω εμαθα παρα πολλα μιας κ δεν ηξερα τα στοιχειωδη,κ τους ευχαριστω ολους εννοειται αλλα στην ουσια εχω μπερδευτει λιγο κ δεν ξερω τι να κανω πλεον.τη καμπριολετα μου ομως δυσκολα θα την αποχωριστω....

4. The Following 4 Users Say Thank You to DENNIS E46 CABRIO For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-04-13), Dermatis (11-04-13), tassos (12-04-13), Vassilis ///M (11-04-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DENNIS E46 CABRIO Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε τασο σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου ειναι ωριμη σκεψη .ειναι το γ@@@@@ενο το μικροβιο που σε τσιγκλαει να ασχοληθεις.5 χρονια τωρα δεν του εχω βαλει βιδα μονο τα σερβις του και ειναι σχεδον τελειο το αμαξακι στα παντα του.σαν να βγηκε απο το εργοστσιο χθες.αλλα βαρεθηκα ρε συ,δε με νοιαζει που με πατανε κατι ακυρα αμαξια που οταν σε παιρνανε θες να του βαλεις φωτια κ να το καψεις,αλλα για παρτυ μου κ μονο για να γουσταρω ειπα να του δωσω κατι παραπανω να το ευχαριστιεμαι .η αληθεια ειναι οτι με ολα τα παιδια εδω εμαθα παρα πολλα μιας κ δεν ηξερα τα στοιχειωδη,κ τους ευχαριστω ολους εννοειται αλλα στην ουσια εχω μπερδευτει λιγο κ δεν ξερω τι να κανω πλεον.τη καμπριολετα μου ομως δυσκολα θα την αποχωριστω....
    Ισχυει.......και για να το λες μαλλον σε πειραζει ( εγω τουλαχιστον τρελενομαι ....Γ@μΩ τα σαξοραλλα)
    Εγω εχω σενταν 1,8 και εχω στο μυαλο μου ακριβως τα ιδια με σενα........βεβαια δεν διαθετω χρηματα τωρα οποτε θα βαλω μια εξατμισουλα να ακουω τον ηχο και να παρω και καμια 100αρια αλογα στο μυαλο και ειμαι οκ ( να δω μετα με τις βενζνες τι θα κανω που με βλεπω να το πηγαινω στα κοκκινα για να ακουω και ο Ν42 να ρουφα με καλαμακια για μιλκσεικ!) //////για φιλτρο δεν το συζητω!
    Οτι και να αποφασισεις ελπιζω να το ευχαριστηθεις παντως....γιατι αυτο εχει σημασια!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    πυργος ηλειας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχυει.......και για να το λες μαλλον σε πειραζει ( εγω τουλαχιστον τρελενομαι ....Γ@μΩ τα σαξοραλλα)
    Εγω εχω σενταν 1,8 και εχω στο μυαλο μου ακριβως τα ιδια με σενα........βεβαια δεν διαθετω χρηματα τωρα οποτε θα βαλω μια εξατμισουλα να ακουω τον ηχο και να παρω και καμια 100αρια αλογα στο μυαλο και ειμαι οκ ( να δω μετα με τις βενζνες τι θα κανω που με βλεπω να το πηγαινω στα κοκκινα για να ακουω και ο Ν42 να ρουφα με καλαμακια για μιλκσεικ!) //////για φιλτρο δεν το συζητω!
    Οτι και να αποφασισεις ελπιζω να το ευχαριστηθεις παντως....γιατι αυτο εχει σημασια!
    με νιωθειςςςςςςςςςςςςςςςς.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε πρωτη φαση, φτιαξε ενα τελικο.. 200 ευρουδακια το πολυ, ετσι να φτιαχτεις λιγο με τον ηχο..
    Φιλτρα κτλ.. αστα..
    Το κομπρεσσερ της G Power βγαινει 3000 τοποθετημενο (+50 αλογα το 1ο σταδιο σε 330 Ε46), 2600 παιρνεις το κιτ στο χερι και 400 η τοποθετηση.. η οποια G Power χρησιμοποιει κομπρεσσορες ASA, οπου ASA κομπρεσσορες φοραει η Alpina.. οποτε, πιστευω οτι ειναι μια "σοβαρη" λυση, σε μια λογικη τιμη.. δεν ειναι καποιο φτηνο κιτ..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

8. The Following 3 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-04-13), ghost-rider (12-04-13), Panos 316T (12-04-13)

Περιοχή
    πυργος ηλειας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε πρωτη φαση, φτιαξε ενα τελικο.. 200 ευρουδακια το πολυ, ετσι να φτιαχτεις λιγο με τον ηχο..
    Φιλτρα κτλ.. αστα..
    Το κομπρεσσερ της G Power βγαινει 3000 τοποθετημενο (+50 αλογα το 1ο σταδιο σε 330 Ε46), 2600 παιρνεις το κιτ στο χερι και 400 η τοποθετηση.. η οποια G Power χρησιμοποιει κομπρεσσορες ASA, οπου ASA κομπρεσσορες φοραει η Alpina.. οποτε, πιστευω οτι ειναι μια "σοβαρη" λυση, σε μια λογικη τιμη.. δεν ειναι καποιο φτηνο κιτ..
    μια χαρα σε βρισκω λεβεντη μου.μ αρεσει και αυτη η εκδοχη.εχεις προχειρο καποιο λινκ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    γνώμη μου , αξίζει να τα δώσει (αν τα διαθέτει βέβαια) γιατί θα κάνει απόσβεση σε σχέση αν βάλει το 330 (τέλη κλπ)
    ο κομπρεσορας ακούγεται καλύτερη λύση.
    Από μεταπώληση μετά τι παίζει;;;

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DENNIS E46 CABRIO Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια χαρα σε βρισκω λεβεντη μου.μ αρεσει και αυτη η εκδοχη.εχεις προχειρο καποιο λινκ?
    Αυτο το κιτ το πουλαει φιλος και μελος (νομιζω).. https://www.car.gr/parts/view/3504027/

Καινουργιο κιτ
    https://www.car.gr/parts/view/1556292/
    ΧΙΟΣ-CHIOS

12. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-04-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλακα κανεις ετσι?
    Κατ'αρχην, μπορει πολυ απλα να βγαλει το κομπρεσσορα και να πουλησει χωριστα το κιτ και χωριστα το αμαξι μελλοντικα.
    Εσυ, σε οτι βαζεις στο αμαξι σου, σκεφτεσαι τη μεταπωληση? Αν θα κανεις αποσβεση?
    Οτι λεφτα πετας στο αμαξι, πολυ απλα, δεν τα παιρνεις πισω.. αυτο το ξερεις απο πριν..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

14. The Following 8 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

A8hnaios (12-04-13), Bazil Van Sinner (12-04-13), deepBLUE (12-04-13), ghost-rider (12-04-13), Leonidas_E39 (12-04-13), Panos 316T (12-04-13), VanVIC (13-04-13), Vassilis ///M (12-04-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιά ποια μεταπώληση μιλας ;
    Εδω που έχουν φτάσει τα αυτοκίνητα τα πάντα ειναι αβέβαιο .
    Οταν βέβαια φτάνεις να κανεις μια βελτίωση δε νομίζω πως σκέφτεσαι τη μεταπώληση αλλα τη κ@υλα της στιγμής .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

16. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-04-13), ghost-rider (12-04-13), Leonidas_E39 (12-04-13), Panos 316T (12-04-13), VanVIC (13-04-13)

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP