υπάρχει θεός ρε πστ...
πληροφορήθηκα πρίν κάνα δυο ώρες απο έναν πελάτη φινλανδό που παίρνει μέρος στην έκθεση του μιλάνου, ότι πέρασε ένας έλληνας συνάδελφος μου και έκανε γνωριμία...
όταν του είπε ο φινλανδός ότι δουλεύει μαζί μας, ο έξυπνος ο ελληνάρας τι του είπε...φέρε να στα βγάλω εγώ, είμαι ο καλύτερος, προσπάθησε να διαφημιστεί επίσει δυσφημίζοντας εμάς (τυπική διαφήμιση για ελληνικό μαγαζί, νομίζουν όλοι οι σκατομλκς ότι αν κακολογήσουν κάποιον θα ανέβουν στα μάτια του πελάτη)...
ο πελάτης βέβαια του είπε ότι έχουν πληρώσει τα πρότζεκτ απο τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή και ότι δεν μπορούν να αλλάξουν συνεργάτη στα συγκεκριμένα λόγο του ότι είναι ήδη στην αγορά και δεν τους παίρνει να κάνουν πειράματα.
ο άλλος εκεί, χωρίς να ξέρει καν του έλεγε ότι θα του κάνει και καλύτερες τιμές, έχωντας μαύρα μεσανυχτα για το αν εγώ μπαίνω μέσα ή κερδίζω...χαχαχαχαχα!!!
so thomas. what do you think?
what do i think???well i think nothing. of course you can always try if you want so...
no thanks i think i'll pass. i don't think that this guy will make a nice impression to our company owner.
χαχαχαχαχαχαχα!!!