Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 73

Θέμα: ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Περιοχή
    πυργος ηλειας
    Rides
    0

Προεπιλογή

βασικα θελω να ανασανει λιγο η μπεμπα για αρχη κ βλεπουμε μετα .ετσι να δω λιγο διαφορα γιατι το ψιλοβαρεθηκα ,ειναι κ η πρωτη μου επαφη με βελτιωση,...να μην πεσω στα βαθια απο τωρα.ειμαι απειρος.τωρα απο χρηματα υπαρχουν στην ακρη για αυτη τη δουλεια οχι μεγαλο ποσο αλλα ρε παιδι μου δεν με ενδιαφερει κ πολυ για παρτυ μου το κανω οχι για το φαινεσθαι.δηλαδη αντεχω για φιλτρο ,προγραμμα,εξατμιση. και κατι παραπανω.ευχαριστω για το ενδιαφερον απολους παντως.

Περιοχή
    nea smyrni
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DENNIS E46 CABRIO Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικα θελω να ανασανει λιγο η μπεμπα για αρχη κ βλεπουμε μετα .ετσι να δω λιγο διαφορα γιατι το ψιλοβαρεθηκα ,ειναι κ η πρωτη μου επαφη με βελτιωση,...να μην πεσω στα βαθια απο τωρα.ειμαι απειρος.τωρα απο χρηματα υπαρχουν στην ακρη για αυτη τη δουλεια οχι μεγαλο ποσο αλλα ρε παιδι μου δεν με ενδιαφερει κ πολυ για παρτυ μου το κανω οχι για το φαινεσθαι.δηλαδη αντεχω για φιλτρο ,προγραμμα,εξατμιση. και κατι παραπανω.ευχαριστω για το ενδιαφερον απολους παντως.
    Μην πας σε ατμοσφαιρική βελτίωση στον Μ54. Απο αυτά που λες, πας να μπλέξεις..με το φπε (για κατι επώνυμο) θα δώσεις κανα 3χίλιαρο, θα πάρεις 20 άλογα στα λόγια, 8-10 στο δυναμόμετρο τα οποία δεν θα καταλάβεις στη βαριά καρότσα του Ε46, έχεις κ καμπριο.. Οι λύσεις στο Ε46 οι εξής 2: κομπρέσσορας η μετατροπή σε 330. Ακόμα και με φπε να αρχίσεις αργα ή γρήγορα σ αυτά θα καταλήξεις και θα έχεις πετάξει και το 3χίλιαρο τζάμπα. Το φπε δεκτό, να το κάνεις μετά όμως, αν ο κομπρεσορας ή το 3λιτρο δεις οτι δε σου φτάνουν.
    Ρίξε μια ματιά εδώ για το 323 σου..
    https://www.esstuning.com/products/M...28TS2%29-.html

3. The Following 11 Users Say Thank You to tassos For This Useful Post:

A8hnaios (10-04-13), aristent (10-04-13), bill_m3 (11-04-13), deepBLUE (10-04-13), NikoZ3 (11-04-13), Panos 316T (11-04-13), Stunt Mike (10-04-13), trifonas (10-04-13), Tsik.D. (11-04-13), VanVIC (13-04-13), Vassilis ///M (10-04-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tassos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην πας σε ατμοσφαιρική βελτίωση στον Μ54. Απο αυτά που λες, πας να μπλέξεις..με το φπε (για κατι επώνυμο) θα δώσεις κανα 3χίλιαρο, θα πάρεις 20 άλογα στα λόγια, 8-10 στο δυναμόμετρο τα οποία δεν θα καταλάβεις στη βαριά καρότσα του Ε46, έχεις κ καμπριο.. Οι λύσεις στο Ε46 οι εξής 2: κομπρέσσορας η μετατροπή σε 330. Ακόμα και με φπε να αρχίσεις αργα ή γρήγορα σ αυτά θα καταλήξεις και θα έχεις πετάξει και το 3χίλιαρο τζάμπα. Το φπε δεκτό, να το κάνεις μετά όμως, αν ο κομπρεσορας ή το 3λιτρο δεις οτι δε σου φτάνουν.
    Ετσι ακριβως !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

5. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

tassos (10-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tassos Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνω και επαυξανω...πετας λεφτα και δεν ειναι καιρος....ασε που δεν θα δεις κερδος...
    Μονοδρομος κομπρεσσορας..

7. The Following 3 Users Say Thank You to trifonas For This Useful Post:

aristent (10-04-13), deepBLUE (10-04-13), tassos (10-04-13)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DENNIS E46 CABRIO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θ'ανασανει η μπεμπα σου και θα βαριαναστεναξει η τσεπη σου!Οτι διαφορα και να δεις στο 2.5αρι σου με ΦΠΕ,μεσα στη βδομαδα θα σου φαινεται παλι ιδιο...Δεν αξιζει η ατμοσφαιρικη βελτιωση σ'αυτα τα μοτερ....Με τα ιδια σχεδον χρηματα βαζεις 330 μοτερακι κι εκει βλεπεις διαφορα...Αν θες να παραμεινεις με το μοτερ σου,τοτε προχωρας στον κομπρεσσορα οπως σου'παν και τα παιδια...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following 4 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

deepBLUE (10-04-13), DENNIS E46 CABRIO (10-04-13), NikoZ3 (11-04-13), VanVIC (13-04-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Oλα αυτα περι βελτιωσης και κομπρεσσορα στα λεμε γιατι καποιοι απο μας τα εχουμε περασει και καναμε τα λαθη που πιθανο να κανεις και συ ,με αποτελεσμα να ματωσει η τσεπη αλλα χωρις τα επιθυμητα αποτελεσματα.
    Τη λυση του κομπρεσσορα μη τη φοβασαι ειναι αξιοπιστη
    τουλαχιστον οσο αφορα τον ess και υπαρχει και η τεχνογνωσια για τη τοποθετηση του.
    Δεν ειναι κατι το δυσκολο.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

11. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Panos 316T (11-04-13), VanVIC (13-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Βαλε μια εξατμιση που θα σου κανει κ οταν-αν κομπρεσσαρεις.
    Βαλε ενα απλο φιλτρο μεσα στο εργοστασιακο φιλτροκουτι.
    Και ενα προγραμματακι.
    Το αυτοκινητο θα ζωντανεψει λιγο και εσυ θα κανεις το κομματι σου.

Αν στο μελλον θελησεις κομπρεσσορα το μονο πραγμα που θα παει ακλαφτο θα ειναι το προγραμμα.
    Η εξατμιση, αν ειναι καλη, και τριλιτρο να κοτσαρεις, και να κομπρεσσαρεις το τριλιτρο... Ιδια θα ειναι...

13. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

DENNIS E46 CABRIO (10-04-13), mitsos_chania (11-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πχ. Μια πολυ καλη επιλογη εξατμισης.

https://www.ebay.de/itm/EISENMANN-Sp...item5ae91b8aac

https://www.ebay.de/itm/EISENMANN-So...item35c328e65a

Συνολο 1000 πες. Κ 300 το προγραμμα και 50 το φιλτρο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 10-04-13 στις 20:45

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλυτερα να ξεκινησει αναποδα για ουσιαστικοτερα αποτελεσματα.
    Εγω θα σου ελεγα ξεκινα με το κομπρεσσορα.
    Η Δυναμη και μονο που θα παρεις απο τη προσθηκη του ξεπερνα κατα πολυ οτι αλλο και να κανεις και ολα τα αλλα ας μεινουν μαμα !!!
    Στη πορεια μπορεις να προσθεσεις και εξατμισεις και εκεντροφορους TS2+ και να ανεβεις και αλλο στην δυναμη.
    Ο κομπρεσσορας συνοδευεται απο προγραμμα του ess ειναι κριμα να πληρωσεις τωρα για ενα προγραμμα που αργοτερα θα ειναι αχρηστο.
    Ειναι καλυτερα να παρεις στην αρχη τα πολλα αλογα σχεδον με το ιδιο κοστος που θα ειχαν ολα τα αλλα φιλτρο χταποδια καταλυτες τελικο προγραμμα εκεντροφορους για να σου δωσουν το πολυ 10-12 αλογα .
    Σκεψου εξυπνα αν θες βεβαια να διαθεσεις τετοιο ποσο.
    Τωρα αν η βελτιωση που θες να κανεις ειναι φιλτρο προγραμμα και τελικο καλυτερα μη χαλας τα χρηματα σου.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

16. The Following 4 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (10-04-13), aristent (10-04-13), tassos (10-04-13), VanVIC (13-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλυτερα να ξεκινησει αναποδα για ουσιαστικοτερα αποτελεσματα.
    Εγω θα σου ελεγα ξεκινα με το κομπρεσσορα.
    Η Δυναμη και μονο που θα παρεις απο τη προσθηκη του ξεπερνα κατα πολυ οτι αλλο και να κανεις και ολα τα αλλα ας μεινουν μαμα !!!
    Στη πορεια μπορεις να προσθεσεις και εξατμισεις και εκεντροφορους TS2+ και να ανεβεις και αλλο στην δυναμη.
    Ο κομπρεσσορας συνοδευεται απο προγραμμα του ess ειναι κριμα να πληρωσεις τωρα για ενα προγραμμα που αργοτερα θα ειναι αχρηστο.
    Ειναι καλυτερα να παρεις στην αρχη τα πολλα αλογα σχεδον με το ιδιο κοστος που θα ειχαν ολα τα αλλα φιλτρο χταποδια καταλυτες τελικο προγραμμα εκεντροφορους για να σου δωσουν το πολυ 10-12 αλογα .
    Σκεψου εξυπνα αν θες βεβαια να διαθεσεις τετοιο ποσο.
    Τωρα αν η βελτιωση που θες να κανεις ειναι φιλτρο προγραμμα και τελικο καλυτερα μη χαλας τα χρηματα σου.
    Ποσο κοστιζει ο κομπρεσσορας? Δεν θελει εντοσθια ? Προγραμμα? Αντλια βενζινης?

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP