Samaro (08-04-13)
Samaro (08-04-13)
Bitz (08-04-13)
εκει κολλας, εδω ο μπουστας θα τρεχει με τα εγγονια του σε λιγο...
και θα τα κερδιζει...
χαχαχαχαχαχαχα
Βασικα να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω,αν και νομιζω πως το χουμε.
Δεν ειμαι φανατικος,ουτε αντικειμενου,ιδεας,ανθρωπο υ!Καποια πραγματα μ'αρεσουν πολυ,μπορει και παρα πολυ,καποια αλλα περναν και αδιαφορα.
Ο Rossi μ'αρεσει γιατι:
1)Ειναι "σειρα" μου,Σταθη σιγουρα θα το χεις νιωσει,στα 25,στα 30,στα 33 που ειμαι εγω τωρα,να κανει κατι καποιος της σειρας σου,καλα δεν το συζητω για φιλους και γνωστους,αλλα και καποιος απ'αυτους που ανηκουν στον Εναστρο Ουρανο και να αισθανεσαι ωραια,περηφανα.
2)οταν εκανε σουζα αυτος με τα typhon......εκανα και γω!
3)ειναι αλητης μεγαλος,με την καλη εννοια!
4)εφερε "θεαμα" σε ενα αθλημα που ειχε κατακληστει απο ποζεραδες!ολοι μη μου απτου και ειμαι ο θεος των παντων!
Οοοοοχι φιλε,τα πανηγυρια που χει κανει το παλικαρι δεν τα χει κανει αλλος μες την πιστα!!!
5)ειναι η προσοποποιηση ενως παιδιου που εγινε Παγκοσμιος Πρωταθλητης!Ενως παιδιου που βγηκε απο χωματινες αλανες και οχι απο τα ακριβοθωρητα τερεν!
6)Εχει δικο του στυλ,δεν ειναι κοπια κανενος.
7)....τον ξερω απο παιδι,φανταζομαι οσο μεγαλωνεις ,τοσο τα ξεπερνας αυτα,αλλα μεχρι στιγμης,εχω δει καποιου απ'τους "ηρωες" μου να "φευγουν" ,καποιους να σβηνουν, και καποιους να κεντανε ακομα!!!!!!!
Τελος,οσο τιμη ειναι για ενα πιτσιρικα 20αρι που τρεχει σε ενα απο τα καλυτερα μηχανοκινητα σπορ,να τρεχει με ενα πολυπρωταθλητη,τοσο και αλλο τοσο μαγκια ειναι για τον "γερο" να κοντραρει τους εξελιγμενους νεαρους και να τους κερδιζει κι ολας.![]()
limnios.m3 e36 (22-04-13), Samaro (08-04-13), soc12r (08-04-13)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soc12r : 08-04-13 στις 13:18