Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
στο βάθος βάθος πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είτε οι μεν είτε οι δεν, είναι άνθρωποι που τους βάζουν άλλοι, να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.

την ίδια συγκίνηση θα μου προκαλούσε ένα ίδιο βίντεο, με πρωταγωνιστές ανθρώπους απο οποιαδήποτε εθνικότητα.

ξαδερφάκι, σε αγαπάω σε εκτιμάω, είσαι αίμα μου, αλλά αυτό που γράφεις, μπάζει απο 1002 μεριές. βλέπουμε ανθρώπους που τους ξεσπιτώνουν για μήνες ολόκληρους, μακρυά απο τις οικογένειες τους, επειδή μια χούφτα μλκς το αποφάσισαν. και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τπτ άλλο, παρά να υπακούσουν και να παν.

το ποιος είναι σε χειρότερη θέση απο τους 2 λαούς, σαφώς και ε΄ναι φανερό. μην φτάνουμε όμως σε σημείο να ισοπεδώνουμε τα πάντα, επειδή μάθαμε να λέμε ότι οι αμερικάνοι είναι γτπ.
Το βιντεάκι από την ανθρώπινη πλευρά του είναι όντως συγκινητικό, αλλά μην ξεχνάς ότι αν θυμάμαι καλά στο Ιράκ δεν τους έκαναν draft όπως στο βιετνάμ αλλά είναι ένα επάγγελμα που διάλεξαν να κάνουν...

Οποιαδήποτε ενασχόληση με όπλα ρε συ περιμένει από εσένα κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσεις το όπλο. Και ο μόνος σκοπός του όπλου είναι η αφαίρεση ζωής.-

Γιαυτό άλλωστε τα έκανα τόσο απλά, ακόμα και ένα πιτσιρίκι 6 χρονών μπορεί να τα χειριστεί, ενώ πχ μια ένεση ατροπίνης όχι.

Το πάω αλλού και το ξέρω, αλλά έτσι είναι, προσωπικά βλέποντας το βίντεο το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι για να γυρνάει αυτός ο στρατιώτης σπίτι του κάποιος άλλος στρατιώτης ή μη (οποιασδήποτε εθνικότητας) απλά δεν, και μάλιστα για οικονομικούς λόγους.