για πες πανο, γιατι ειναι κακα νεα?
εγω πιστευα καλα ειναι, τουλαχιστον για τη eurobank και τους πελατες της, που δεν θα πεσουν στο ρδελο της εθνικης.
για πες πανο, γιατι ειναι κακα νεα?
εγω πιστευα καλα ειναι, τουλαχιστον για τη eurobank και τους πελατες της, που δεν θα πεσουν στο ρδελο της εθνικης.
Γιατί σ αρέσει η γιουρομπανκ;
Η κ@λοτραπεζα για μένα
Καμμιά σχέση με εθνική
Το τι ζημιά είχε κάνει πριν χρόνια με τις πιστωτικές της κ τα κρυφά τοκακια,
Το τι καυγαδες έχω δει σε γιουρομπανκ πουθενά αλλου έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 07-04-13 στις 21:04
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
χανεται το ιδιωτικο μανατζμεντ, αν δεν καλυφθεί το 10% από τους ιδιωτες μετοχους. Αυτό εχουμε υπογραψει στο μνημόνιο 3.
και ο λόγος που το σταματαει η τροικα το ρολοι, ειναι γιατί δεν θέλει τον νο1 τραπεζικό ομιλο της χωρας σε κρατικά χερια. Προτιμάει να ειναι νο1 η ιδιωτική πειραιως, νο2 η κρατικη ΕΤΕ, νο3 η ιδιωτική αλφα και νο4 η κρατικη efg ...
δεν ειναι 100% βεβαιο οτι θα αποτυγχανανε να μαζεψουν από την αγορά το 1,7 δις που θα χρειαζόντουσαν οι δύο τραπεζες ΜΑΖΙ, αλλά η τροικα δεν θελει να ρισκαρει. Και βεβαια ο στουρναρας ανεκρουσε πρύμναν ... για να περάσει άλλα πιό "καυτα" για εκείνον θεματα, όπως τις απολύσεις των δ.υ. π.χ.![]()
ελεος ρε παιδια, ολο με προλαβαινετε !!!!
bakalos (08-04-13)
Δεν θέλω να εκφράσω δημοσίως την άποψη μου για τις τράπεζες γενικά.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ε αυτό λέω πιό πανω, υποχωρησε σε αυτό ο στουρναρας για να μην στεναχωρησει το μανιτακη, που κλαφτηκε στον κουβέλη και στο τελος πέσει η κυβερνηση.
στην προκειμενη περίπτωση το λογαριaσμό της υποχωρησης πληρωνουν οι μετοχοι της ετε και της efg.
χα αχ χα ! να το σβησω Κωστα ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 07-04-13 στις 21:12
Kostas_1 (07-04-13)
PANOS-E60 (07-04-13)
και βεβαια ο προφήτης Λεωτσακος το είχε πει από καιρό.
https://www.bankingnews.gr/bank-insi...-%CF%83%CE%B5-
Σταμάτη![]()
με απλά λόγια τι σημαίνουν όλ'αυτά ρε παιδιά?
sympether with chiefτης