Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
......
φυσικά και το νόημα που ήθελα να βγάλω, ήταν το πόσο συγκινητικό είναι να βλέπεις τα αθώα παιδάκια να σμίγουν με τους μπαμπάδες τους που έχουν να δούν τόσο καιρό.
φυσικά το γεγονός ότι λείπουν στο συγκεκριμένο μέρος για τον σκοπό που έχουν σταλεί, μεγαλώνει την λαχτάρα του να τους ξαναδούν, λόγο της τεράστιας ανυσηχίας που δημιουργείται για το αν τύχει μέχρι και το μοιραίο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 07-04-13 στις 19:55
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Take it easy παιδες.
Χαλαρωστε λιγο, μην βλεπετε τα πραγματα παντα στην ακραια τους οψη.
τα οφ τοπικ εφυγαν. Μενουμε στο θεμα μας.![]()
![]()
ειδικά το σχεδόν τρίχρονο που ίσα ίσα που μιλάει και κάθεται πάνω στον άγιο βασίλη, πραγματικά με τσάκισε όταν είπε...daddy...i miss you. i love you.
αθώες ψυχούλες που μόνο αλήθεια ξέρουν να λένε ρε γμτ...
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
oldcarskickass (07-04-13)
δεν μιλάμε για τα του πολέμου ρε μλκ...ΟΕΟ!!!
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 07-04-13 στις 20:10
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Το βιντεάκι από την ανθρώπινη πλευρά του είναι όντως συγκινητικό, αλλά μην ξεχνάς ότι αν θυμάμαι καλά στο Ιράκ δεν τους έκαναν draft όπως στο βιετνάμ αλλά είναι ένα επάγγελμα που διάλεξαν να κάνουν...
Οποιαδήποτε ενασχόληση με όπλα ρε συ περιμένει από εσένα κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσεις το όπλο. Και ο μόνος σκοπός του όπλου είναι η αφαίρεση ζωής.-
Γιαυτό άλλωστε τα έκανα τόσο απλά, ακόμα και ένα πιτσιρίκι 6 χρονών μπορεί να τα χειριστεί, ενώ πχ μια ένεση ατροπίνης όχι.
Το πάω αλλού και το ξέρω, αλλά έτσι είναι, προσωπικά βλέποντας το βίντεο το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι για να γυρνάει αυτός ο στρατιώτης σπίτι του κάποιος άλλος στρατιώτης ή μη (οποιασδήποτε εθνικότητας) απλά δεν, και μάλιστα για οικονομικούς λόγους.