Άμα πω ναι θα με κραξετε;
Άμα πω ναι θα με κραξετε;
αντε γεια...
hades7 (07-04-13)
Ο Σειριος ηταν απο τις αγαπημενες μου στασεις σε ταξιδι, απο και προς Αθηνα....
...ομως η φημη για κλοπες σε αυτοκινητα,νομιζω οτι εκανε το τελικο χτυπημα,σε μια πτωση τζιρου που ειχε ερθει λογο κρισης!!!
προσωπικα παντα παρακαρα σε σημειο που να εχω οπτικη επαφη με το οχημα μου,αλλα η ανησυχια παντα υπηρχε......επρεπε να το προσεξουν αυτο.
επισης σε τετοιες στασεις σε εθνικη οδο,μεγαλο τζιρο κανουν και οι επιβατες λεωφορειων,κατι που συνηθως εχει σχεση με την "αγαστη συνεργασια" των καταστηματαρχων και των οδηγων......ομως οι πρωτοι μαλλον εχασαν την "επαφη" με τους 2ους με συνεπειες οπως αυτες που περιγραφεις Φανη.
ΥΣ....μολις μια ωρα απο Αθηνα δεν ξερω γιατι σταματουσα για καφεδακι......ισως για να χαζεψω την απιστευτη θεα απο τις τζαμαριες προς την εθνικη οδο.....
hades7 (07-04-13)
σιχαμένοι κλέφτες...
πρίν 3 βδομάδες τον γείτονα μας που έχει χαρτοβιομηχανία, μπήκαν γύφτοι και του σήκωσαν όλα τα καλώδια, αξίας 50κ απ'ότι μας είπε ο άνθρωπος.
να τα βγάζεις πέρα τσίμα τσίμα, και να έρχονται να σου κάνουν και τέτοιες ζημιές, είναι καθαρή κατάρα ρε πστ μου...
σε τι χώρα ζούμε ρε γμτ...
sympether with chiefτης
BILL007 (12-04-13)
Βρε Αρη τι γκαντεμια είναι αυτή ???
Ελπίζω να μην έκαναν άλλες ζημιές και να ήταν ασφαλισμένο.
Μακάρι να 'ναι και το τελευταίο ρε Άρη
Έχω μιά απορία. Επώνυμα ρούχα κλεμμένα. Ποιά θα τολμήσει να τα φορέσει? Εκτός κι αν τα σκοτώσουν σε καρακατσουλιά στην επαρχία οι αλήτες.
Τι να πω? Περαστικά ρε Άρη.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
hades7 (07-04-13)