Δεν ξέρω πολλά, αλλά αφού πήρες το 116d, αυτό σημαίναι πως σ'ενδιαφέρει ΚΑΙ η οικονομια αλλά και η άνεση. Με 16άρες ζάντες, αυτς τα δυο είναι π,ολύ καλά. Με τις 17άρες, λιγότερη άνεση, πιο υψηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλότερο κόστος αλλαγής ελαστικών και χαμηλότερη μεγιστη τελική ταχύτητα.
Αν το αμάξι σου αρέσει, άφησε το όπως είναι: είναι κούκλος κατά τη γνώμη μου
:-)![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
120ie87 (27-02-14)
Κοίτα ενας φίλος σε άλλη μαρκα ντιζελ εχει 18αρες και δεν υπάρχει τρελη διαφορα.οι 16αρες ειναι αρκετα μικρες.εξάλλου τις εχω κλεισει ηδη.τωρα η ροη του αερα στη μασκα δεν ξερω ποσα ml θα αυξησει την κατανάλωσει πραγματικά.Ασχετο αλλα ειδα ενα σημερα στη Χαλκιδα οπως ακριβως το περιμενω και ειναι οντως κουκλα. Αν και οι περισσοτεροι παλαιοτεροι κατοχι διαφωνουν!
Για το τι αμαξι θα αγορασεις κ πως θα ειναι αυτο δεν πεφτει σε κανεναν λογαριασμο εκτος απο εσενα,με λιγα λογια μη σε νοιαζει το τι λεμε οι υπολοιποι...
Εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε,εκφραζουμε αποψεις,εμπειριες για το οποιοδηποτε θεμα κ ο καθενας αποφασιζει μονος του τελικα.
Ι donut understeer...
giannis_compact (16-04-13), karavag116d (16-04-13)
karavag116d (16-04-13), Nick bmwlover (16-04-13)