BILL007 (04-04-13)
Είσαι βέβαιος καταρχήν ότι το τρίξιμο είναι από τις ποτηροθήκες; Γιατί πρόκειται ούτως ή αλλως περί ...τριζάτου αυτοκινήτου (μεταξύ μας μιλάμε, δεν μας ακούν οι SLKαδες και TTακηδες). Μπορείς αφαιρώντας τους πλαινούς αεραγωγούς, να ψεκάσεις με σπρευ σιλικόνης όλα τα κινούμενα μέρη που θα βρεις εκτεθειμένα. Είμαι σίγουρος ότι θα πάψει. Δοκίμασέ το και χωρίς να αφαιρέσεις τους αεραγωγούς. Άνοιξε τις ποτηροθήκες και ρίξε όπου μπορείς.
Παρεπιπτόντως (αν και είναι εκτός θέματος, οι ποτηροθήκες στο σημείο αυτό κατά τη γνώμη μου, είναι ό,τι καλύτερο! Βάζουν τα γυαλιά σε όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και τα πλέον οικογενειακά! Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις με Α3 στη δουλειά σου ατσαλάκωτος με το πουκάμισο αλλά έναν καφέ λεκέ στον αγκώνα σου μόνιμα από το καλαμάκι του freddo? θήκη πίσω από το χειρόφρενο και μάλιστα μία (!), ο συνοδηγός τον κρατάει! Ή golf κλπ, με δύο θήκες, αυτή την φορά μπροστά από το χειρόφρενο, πίσω από το λεβιέ. Να λερώνεις καρπό, όχι αγκώνα. Για να μη σχολιάσω ποτηροθήκες mercedes, στον κεντρικό αεραγωγό ψηλά, φάτσα κάρτα! Γυφτιά, sorry. Στην E85 είναι στο καλύτερο σημεία με διαφορά και ...διακριτικά, χωρίς να φαίνεται από τον μπροστινό όπως στην SLK! Ας αναφέρω και τα δύο μειονεκτήματα: 1) θέλει προσοχή στο μπες βγες όταν είναι ανοικτός γιατί μπορεί να χτυπηθεί απο το γόνατο και να σπάσει (η ποτηροθήκη, το γόνατο δεν μας ενδιαφέρει). 2) όταν κλείσεις τον ρυθμιστή, ποτέ δεν τον ανοίγεις ξανά στην αμέσως μεγαλύτερη σκάλα γιατί απλά, ΕΣΠΑΣΕ! Τον κλείνεις εντελώς και μετά τον ξαναρυθμίζεις. Αν και εκτός θέματος...
Δοκίμασε λίγο σπρέυ σιλικόνης.
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι απο εκει.Δεν ακουγεται τπτ απο πουθενα αλλου.Το felt tape ειναι η καλυτερη λυση λογικα.
(Αρε Φανη τι μας ειπες με το φιλτρο βενζινης)
fanisk (04-04-13)
Ρε παιδια, το δικο μου δεν τριζει καθολου.
Εισαι απο τους τυχερους Κωστα! Σε zpost και z4forum παραπονιουνται ολοι για κουδουνιστρα, εχουν ανεβασει μαλιστα και topics με διαφορα γνωστα σημεια που τριζουν, μεχρι και που να κολλησεις τη felt tape για να σταματησει!
Εμενα και να μην ηθελε, με τα sway bars, powerflex και KW θα κουδουνιζει![]()
Kostas_1 (04-04-13)
Kostas_1 (04-04-13)
Kostas_1 (04-04-13)
Φανη μπορεις να δωσεις το link που δειχνει που να μπει η ταινια?
Οκ δεν ειναι κατι τρομερο αλλα στις λακουβες ακουγεται και ειναι ενοχλητικο