έτσι είναι ρε γιωρίκα...
απλά αναφέρω την βλακεία του κόσμου, σύμφωνα με κάτι που μου είπε κάποιος απο αυτά που ακούει στα ρεαλιστικότατα δελτία ειδήσεων...
φτάσαμε στο σημείο να έχουν κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις, να έχουν απολυθεί δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος του παραγωγικού τομέα, για να κρατάμε όλη την αντιπαραγωγική τάξη.
πρόωρες συντάξεις, βοηθοί φωτοτυπικών, κηπουροί, δημοτικοί υπάλληλοι που δεν χρειάζονται (θυμάστε νομίζω τις φώτο που είχα αναρτήσει απο τον δρόμο μπροστά στο μαγαζί), και ποιος ξέρει τι άλλα σκατά πληρώνουμε όλοι μας.
για μια χούφτα ρεμπεσκέδες δεν έχουμε καλοπληρωμένους γιατρούς - χειρούργους, δεν έχουμε προμήθειες στα νοσοκομεία, δεν έχουμε ασφαληστικές καλύψεις που ΗΔΗ πληρώνουμε, δεν έχουμε καμμία παροχή, ενώ ταυτόχρονα ζούμε και δουλεύουμε για να μας τα τρώνε.
αυτό είναι που με τσατίζει πάνω απ'όλα. η κλεψιά...που έρχονται με το έτσι θέλω και μου τα αρπάζουνε χωρίς να μου ανταποδίδουν απολύτως τπτ. και όταν λέω τπτ, εννοώ ΤΠΤ...
κουράστηκα στα 35 μου ρε γμτ. παιδάκι είμουν όταν μπήκα εδώ μέσα, και είχα ένα ολόκληρο μέλον να ελπίζω στο να κάνω λεφτά, να με σέβονται όσοι συναλλάσωμαι, να μπορώ να πηγαίνω παντού και να κάνω την δουλειά μου επειδή θα το αξίζω, και σήμερα κάθομαι και βλέπω τον εαυτό μου μετά απο 17 χρόνια σταθερά στο επάγγελμα και σαν αφεντικό, να είμαι σαν λεπρός, σαν ο μλκς που μια ζωή θα πληρώνει για να μην απολαμβάνει, να αισθάνομαι ενοχές επειδή κυκλοφορώ με το αμάξι που κυκλοφορώ, να δίνω εξηγήσεις σε γνωστούς γιατί την κυριακή τρώω 40 ευρώ στο ταβερνάκι με την οικογένεια μου επειδή αυτοί χρωστάνε μέχρι και το βρακί τους (άντε ελάτε ρε σήμερα απο'δω να φάμε παρέα, μπα ρε φίλε ας το κάνουμτ ην άλλη βδομάδα..είπαμε να πάμε στην ταβέρνα...που ζείς ρε μλκ. ακόμα λεφτά σε ταβέρνες σκορπάς), και χίλια δυο άλλα...
πωπω...παραλήρημα εεε???![]()