-
Αν θυμάμαι καλά,γύρω στα 80 ευρώ έδωσα για τα πίσω τακάκια (με αισθητήρα φθοράς και τοποθέτηση) αντί των 150 ευρώ που ζητούσε η αντιπροσωπεία.
Νομίζω ότι η διαφορά είναι σεβαστή. Δεν ανέφερα κόστος,δεδομένου ότι είναι καθαρά ενδεικτικό και σε άλλα ανταλλακτικά ή εργασίες η διαφορά μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη.
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν είμαι κατά των εξουσιοδοτημένων,ίσα-ίσα που για τους δικούς μου λόγους τα προτιμώ έναντι των εξειδικευμένων για την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου μου.
Απλά για μία συγκεκριμένη και απλή εργασία,που δεν απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εφόσον τοποθετείται ακριβώς ίδιο ανταλλακτικό με της αντιπροσωπείας,πλέον προτιμώ να επισκεφθώ ένα απλό συνεργείο,εφόσον η διαφορά αξίας εργασίας-ανταλλακτικών είναι αρκετή.
Γενικά μιλώντας πάντως,έχω την άποψη ότι οι μεγάλες διαφορές τιμών μεταξύ εξουσιοδοτημένων και εξειδικευμένων,ενδεχομένω υποκρύπτουν και διαφορές στα ανταλλακτικά που τοποθετούνται.
Γι'αυτό,εφόσον θέλετε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στα εργοστασιακά πρότυπα,ελέγχετε προσεκτικά τα part numbers των ανταλλακτικών που τοποθετούνται και τη συμβατότητά τους με το αμάξι σας και αν δεν έχετε εμπιστοσύνη προμηθευτείτε τα μόνοι σας και απλά αναθέστε την εργασία τοποθέτησής τους στο συνεργείο της επιλογής σας.
-
The Following User Says Thank You to Ε91 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP