Αυτό παιδιά είναι αντιμόνιο (μέταλλο) και ξέρω ότι δεν κολλάει. Αλλά κάνε μια προσπάθεια με την παραπάνω κόλλα...![]()
Αυτό παιδιά είναι αντιμόνιο (μέταλλο) και ξέρω ότι δεν κολλάει. Αλλά κάνε μια προσπάθεια με την παραπάνω κόλλα...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Υπαρχει και η τεχνικη να γινει φιξ με 2 βιδακια αν δεν κολλησει.
μια πρωτη οικονομικη προσπαθεια με εποξικη κολλα νομιζω αξιζει.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
δεν ειχα ωρα πριν...
ελεγα λοιπον, δοκιμασε πρωτα με μια εποξικη, ποτέ δεν ξερεις.
ειχα κολλησει αρκετο καιρο τωρα στην ακρη του σιδερενιου "κουρτινοξυλου" μια διακοσμητικη "μπιλια" βαρους μισου κιλου τουλαχιστον, που ειχε απο το εργοστασιο αλλα ειχε ξεκολλησει. σαν "κεραμικο" υλικο, ενα τετοιο πραμα.
τεσπα, κολλησε ενω δεν το περιμενα. δεν τρωει ομως κραδασμους οπως εναν καθρεπτη αυτοκινητου.
δεν ξερω βεβαια μηπως και η κολλα κανει και καποια "χημικη ενωση" με το υλικο που κολλαμε και ορισμενες φορες πετυχαινει.
τελος παντων, νομιζω αξιζει μια πρωτη οικονομικη προσπαθεια για επισκευη του.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
viper (02-04-13)
Εχω στην αποθήκη δυο καθρέφτες ένας απ τους 2 ειναι σπασμενος όπως ο δικός σου αλλά νομίζω του συνοδηγου.παω να δω και σου στέλνω πμ.
Bazil Van Sinner (02-04-13), BILL007 (02-04-13), bill_m3 (02-04-13), Kostas_1 (02-04-13), S8N (02-04-13), sierra (02-04-13), Vassilis ///M (02-04-13), viper (02-04-13)
viper (02-04-13)
Τελικά ύστερα από αρκετή αναζήτηση βρέθηκε καινούργιος καθρέφτης της ULO στα 127¤ και την τοποθέτηση την έκανε ο φίλος Βασίλης στη Mega Sound.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν, και ελπίζω να τελειώσει εδώ η ιστορία αυτή.
![]()
A bmw fan
Bazil Van Sinner (02-04-13), bill_m3 (02-04-13), Kostas_1 (02-04-13), Leonidas_E39 (02-04-13), pilot (02-04-13), Ptboul (03-04-13), S8N (02-04-13), Vassilis ///M (02-04-13)
Σωστα λεει ''siera''.To μεταλο ειναι αντιμονιο.Το ξερω γιατι ψακτικα πολυ για κολιμα και γω.Εκανες το πιο σωστο γιατι χαλασα 35 ευρο σε κολες και μαστορες και τιποτα.Σου ειχα λυση γιανα τον κανεις σταθερο με φωτο αλλα μαλλον δεν σου χρειαζετε.
viper (03-04-13)