τι ψαχνεις τωρα, κατ αρχας μολις ανακοινωθουν νουμερα θα αλλαξουν καμια 10αρια φορες. Μεχρι του χρονου που θα ξαναλλαξουν
τι ψαχνεις τωρα, κατ αρχας μολις ανακοινωθουν νουμερα θα αλλαξουν καμια 10αρια φορες. Μεχρι του χρονου που θα ξαναλλαξουν
ρε συ εδω η ΝΕΤ ειχε βαλει προ καιρου αφιερωμα για την Αφρικη ολη την εβδομαδα. Εδειχνε μια μανα που δεν ειχε 15 ευρω για αντιβιωση και εχασε δυο παιδια και τετοια. Συμπερασμα:
Και 300 ευρω το μηνα αμα παιρνεις μισθο, μια χαρα εισαι μη μιλας καθολου. Αυτο πανε να μας περασουν. Και οι προδοτες οι δικοι μας παριστανουν οτι δινουν μαχη ενω ολα τα εχουν κανονισει. Απλα να γινει αργα η εξοντωση σε βαθος χρονου, μη τους παρουμε και με τις πετρες...
aristent (31-03-13)
Έχεις εσύ δλδ τον ελληνικό λαό να παίρνει με τις πέτρες οποιονδήποτε;
εγώ σου λέω ότι ακόμα και αύριο να έρχονταν και να μας έπαιρναν ολονώνε τα σπίτια οι υπόλοιποι θα έλεγαν, κρύψου μη δούνε και εμάς, ή θα απαντούσαν με τη λογική του έχω δουλειά την παλεύω κτλ.
Τίποτα δεν πρόκειται να κάνει κανείς.
Εδώ έχουν(-με και χωράει πολλή συζήτηση) ρημάξει τα πάντα ρε συ και δεν κουνιέται φύλλο...
120ie87 (31-03-13), aristent (31-03-13), individual (17-04-13), Nino (02-04-13), STREETRACING (31-03-13), VanVIC (31-03-13)
Μην μου αγχώνεσαι. Πάντα μπορεί να υπάρξει φόρος πολυτελείας π.χ. ένα ποσοστό επί της εργοστασιακής αξίας ή ένα ποσοστό επί του τεκμηρίου. Αν θες να τ' αρπάξεις υπάρχουν ένα σωρό λύσεις.
νομίζω κάποια εποχή είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με τα τζιπ.
το τεκμήριο έβγαινε βάσει εργοστασιακής αξίας και επειδή η εργοστασιακή αξία στα ακριβά αυτοκίνητα μπορεί να είναι και μικρότερη από το μισό της αξίας που πουλιέται στην βιτρίνα, έβγαινε χαμηλό τεκμήριο και αγόραζαν όλοι ακριβά τζιπ.
Για την εργοστασιακή αξία έχει λίστες η κάθε αντιπροσωπεία.
Σαφώς και πρέπει να παίζει ρόλο και η παλαιότητα.
Θα παίζει όμως;;;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη friendgr : 01-04-13 στις 08:40
Συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό.
Και προβλέπω τι θα γίνει: θα "διαρρεύσει" ένα σχέδιο που θα ξεσκίζει ακόμα και τα 1200 κυβικά , θα φωνάξουν και καλά 2-3 μέρες οι έμποροι, σύλλογοι κλπ και θα το αλλάξουν σε πιό ευνοϊκό που και πάλι εννοείται θα είναι χειρότερο από το υπάρχον.
Οπότε και ο κόσμος (για άλλη μια φορά) θα λέει "ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα" και οι κυβερνώντες θα έχουν εφαρμόσει αυτά που θέλουν.
Μήπως σας θυμίζει κάτι;
120ie87 (01-04-13), aristent (01-04-13), individual (17-04-13), oldcarskickass (01-04-13)
Aυτοι εκει πανω δεν παιζουν μονο με νουμερα αλλα και με ψυχολογια,συγκεκριμενα με την "ψυχολογια της μαζας".....
....πολυ πιθανον να συμβουλευονται ειδικους σε τετοια θεματα,οπως τοτε με το χρηματιστηριο που εβαλαν εμμεσα χερι στις καταθεσεις/αποταμιευσεις του κοσμου,ενος κοσμου που ενοιωθε ενοχος και βλακας που ανακατευτηκε με αγνωστο αντικειμενο επενδυσης,ενω "αλλοι" κερδιζαν εκατομμυρια δραχμες σε βαρος των πολλων!!!!
.....οι ονειροπολοι μικροεπενδυτες(και εγω μαζι) ανοργανωτοι και χωρις επικοινωνια μεταξυ τους,εστεκαν απλοι θεατες στη "στημενη χασουρα" της επενδυσης τους......τι να λεμε τωρα???....εφαρμογη ψυχολογιας υψηλου επιπεδου!!!!.....δυστυχως εις βαρος μας.......
ελπιζω καποια στιγμη ομως........![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-04-13 στις 12:39
^ ταιριάζει λίγο με αυτό που είπε ο Άρης, απ ότι άκουσα τις μέρες που ήταν κλειστές οι τράπεζες "κύπρου' και "λαϊκή" και είχαν όριο αναλήψεων στα ΑΤΜ στον υπόλοιπο κόσμο, τα υποκαταστήματα τους στη Ρωσία και το Λονδίνο ήταν ανοιχτά χωρίς όριο αναλήψεων......
(δεν είναι πρωταπριλιάτικο, τα link που γράφουν για αυτό είναι 5 ημερών+)
https://marketbeast.gr/?p=109900
aristent (01-04-13)
Kαι τωρα με την αυξηση του φορου πολυτελειας, διαμαρτυρηθηκανε εμποροι και αλλοι. Το Υπουργειο τους ακουσε και επανερχεται με νεο "βελτιωμενο" φορολογικο.
Και αναρωτιεμαι: Τοσες δεκαετιες εισπραξης παρανομου φορου εισαγωγης που μετονομαστηκε τελος ταξινομησης, δεν ειναι αρκετες για να καλυψουν τις απωλειες στα εσοδα απο τα τελη κυκλοφοριας?