Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Αλλαγή πορτοκαλί φλας φαναριών Ζ3 '02

Rides
    0

Lightbulb Αλλαγή πορτοκαλί φλας φαναριών Ζ3 '02

Παίδες γειά σας ! Προσφάτως πήρα μια Ζέτα (facelift του 2002) την οποία θέλω να αναβαθμίσω αισθητικά. Πρώτο στη λίστα είναι η αλλαγή των πορτοκαλί φλας που έχουν τα φανάρια εμπρός κ πίσω. Μέσα από διάφορες κουβεντες που έκανα μου είπαν ότι τα πίσω φανάρια πρέπει να αλλαχθούν ατόφια ενώ για τα μπροστά έμαθα να ότι ανοίγουν και το μόνο που αλλάζει είναι ένα πορτοκαλί πλαστικό που δίνει το χρώμα στο φλας. Οι γνώστες τι λένε, τι ισχύει?

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το άνοιγμα των φαναριών μάλλον είναι το εύκολο κομμάτι.
    Το να βρείς λευκά καλύμματα των φλάς είναι δύσκολο όπως εξίσου δύσκολο είναι να ξαναπετύχεις την στεγανοποίηση των φαναριών στο κλείσιμο.

Υπάρχουν έτοιμες εναλλακτικές με ολόκληρα καινούργια εμπρόσθια φανάρια (με κάτοπτρα για ξένον και angel eyes) οι οποίες θα σου κοστίσουν γύρω στα 300-350 ευρώ αν θυμάμαι σωστά.
    Ρίξε μια ματιά στα album μου στο δικό μου Ζ3 ή στου deepBLUE για να καταλάβεις τί εννοώ.

3. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

z3_fan (31-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια η ερωτηση είναι για Ζ3.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3_fan Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια η ερωτηση είναι για Ζ3.
    Kαι η απάντηση πάντως για Ζ3 μου φάνηκε...επίσης, η αλλαγή των κίτρινων φλας όπως και τα angel eyes είναι 'old school' αναβαθμίσεις...όσο περνάει ο καιρός, τόσο αξίζει να έχεις την Ζ περιποιημένη και 'εργοστασιακή'...ειδικά το facelift και μοντέλο '02, αν είναι σε καλή κατάσταση θα είναι σούπερ....τι χρώμα είναι;

6. The Following User Says Thank You to gupakos For This Useful Post:

z3_fan (31-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αυοκίνητο είναι μπλε.

Ωραίο το ρετρό, αλλά με λευκά φλας το αυτοκίνητο δίνει την αίσθηση 2-3 ετών νεότερο. Έχετε κάποιο κατάστημα κατα νου που να μπορώ να κοιτάξω για τα πλαστικά των εμπρόσθιων φαναριών? Σε κάποια αντιπροσωπεία, θα βρω λύση ?

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3_fan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αυοκίνητο είναι μπλε.

Ωραίο το ρετρό, αλλά με λευκά φλας το αυτοκίνητο δίνει την αίσθηση 2-3 ετών νεότερο. Έχετε κάποιο κατάστημα κατα νου που να μπορώ να κοιτάξω για τα πλαστικά των εμπρόσθιων φαναριών? Σε κάποια αντιπροσωπεία, θα βρω λύση ?

τι 11 ,τι 9 χρονων παλι old school ειναι!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    1

Προεπιλογή

Για ρίξε μια μάτια στο eBay.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παληο και γνωστο το θεμα αλλα και ευκολη υποθεση.

Νομιζω οτι ειχα ξαναποσταρει παλι -περυσι νομιζω- το λινκ με τον Γερμανο που τα πουλαει αυτα.

Καποιος που το εχει κανει και μπορεις να παρεις μια ιδεα πανω κατω στο πως και τι, το εχει ποσταρει εδω : https://www.bimmerfest.com/forums/sh...d.php?t=389336

Τα πουλαει (70ευρω) αλλα αν θελεις στα τοποθετει κιολας (99ευρω) αυτος εδω ο Γερμαναρας : https://www.erwinmettlach.de/Preisliste.html

Και εχει και οδηγιες μονο στα Γερμανικα : https://www.erwinmettlach.de/Seite%203.html

11. The Following 2 Users Say Thank You to NikoZ3 For This Useful Post:

GIWRGOSPR (13-04-13), VanVIC (01-04-13)

Περιοχή
    Δάφνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ή.... Ανέξοδα όπως έκανα εγώ, ανοίγεις φαναράκι, βγάζεις το πορτοκαλί τζαμάκι, δεν βάζεις τίποτα, το ξανακλείνεις με τη κόλλα που έχει ήδη πάνω (προμηθεύεσαι και παρμπριζόκολλα άμα θες για να βάλεις κι άλλο για να είσαι σίγουρος), βάζεις πορτοκαλί λαμπάκι και έτοιμος...
    Άμα γουστάρεις, παίρνεις κι ένα σετ angel eyes (50¤ περίπου) και βάζεις μιας και το έχεις ανοιχτό!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zografias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ή.... Ανέξοδα όπως έκανα εγώ, ανοίγεις φαναράκι, βγάζεις το πορτοκαλί τζαμάκι, δεν βάζεις τίποτα, το ξανακλείνεις με τη κόλλα που έχει ήδη πάνω (προμηθεύεσαι και παρμπριζόκολλα άμα θες για να βάλεις κι άλλο για να είσαι σίγουρος), βάζεις πορτοκαλί λαμπάκι και έτοιμος...
    Άμα γουστάρεις, παίρνεις κι ένα σετ angel eyes (50¤ περίπου) και βάζεις μιας και το έχεις ανοιχτό!!!

Ο zografias εννοεί αυτό το αποτέλεσμα όπως το έκανα και γω.Αν θέλεις μπορώ να σου πω με pm κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά στην αθήνα.Εμένα μου κόστισε 160 euro μαζί με angel eyes και ξεθάμπωμα φαναριών.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP