Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε σχεση με αυτο που γραφαμε λιγο πιο παλια για τα σαλονια, εβαλε αυτος καινουργια αγγελια στο car. Του εστειλα email και μου ειπε οτι εφερε 13 σαλονια κομπλε(εμπρος-πισω καθισματα,4 πλαινα και μαξιλαρακια πισω).Τα αλκανταρα 1200 , τα δερματινα 1300 , τα δερματινα ηλεκτρικα 1500.Επειδη δεν ξερω γενικα που παιζουν οι τιμες, πως σας φαινονται.Εμενα μου φαινονται αρκετα ακριβες για μεταχιρισμενα σαλονια.Τι λετε?

https://www.car.gr/parts/view/3507359/

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε σχεση με αυτο που γραφαμε λιγο πιο παλια για τα σαλονια, εβαλε αυτος καινουργια αγγελια στο car. Του εστειλα email και μου ειπε οτι εφερε 13 σαλονια κομπλε(εμπρος-πισω καθισματα,4 πλαινα και μαξιλαρακια πισω).Τα αλκανταρα 1200 , τα δερματινα 1300 , τα δερματινα ηλεκτρικα 1500.Επειδη δεν ξερω γενικα που παιζουν οι τιμες, πως σας φαινονται.Εμενα μου φαινονται αρκετα ακριβες για μεταχιρισμενα σαλονια.Τι λετε?

σε παρα πολυ καλη κατασταση φαινονται ολα.

δεν ειναι φτηνη τιμη σιγουρα, αλλα εκμεταλευεται το γεγονος οτι ειναι σπανια και πολλοι με Ε36 ψαχνονται.

Εγω γουσταρω αλκανταρα

3. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

JimE36 (29-03-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οντως σε καλη κατασταση φαινονται.Λογικα σε αντιστοιχη κατασταση θα ειναι και τα υπολοιπα μερη του σαλονιου.
    Και εγω αλκανταρα θα επαιρνα.

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

O συγκεκριμένος έχει μεν ακριβά πράγματα αλλά μιλάμε για κορυφή στην ποιότητα και εφαρμογή...
    Τα πράγματα που έχει είναι σχεδόν (καινούρια-μεταχειρισμένα)
    Έχω μιλήσει μαζί του για μοτέρ 330...

Rides
    2

Προεπιλογή

οτι εχει καλα σαλονια ναι.το γεγονος οτι ειναι φαρμακειο δεν αλλαζει...
    προπερσι παω και του λεω θελω τα μπροστινα φαραω...
    δεν σπαω σαλονι φιλε μου λεει...
    καλα του λεω και γω τοτε δεν βγαζω τα 800ε που εχω στην τσεπη μου.αστα θα τα παρει αλλος τα λεφτα...επιτηδες του το πα γιατι μου το παιζε ιστορια.....
    μου εκανε το μαγκα και μετα μολις του μεινανε στην βιτρινα και δεν ηξερε τι να τα κανει τελικα τα δωσε σκετα μπροστινα μετα απο 3 μηνες σε ενα παιδι που εμαθα....ειναι που δεν σπαει σαλονια....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

7. The Following 3 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

Panos 316T (29-03-13), Tsik.D. (29-03-13), Vassilis ///M (29-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

μακρια ο ανθρωπος ζει αλλου

9. The Following 2 Users Say Thank You to teo36 For This Useful Post:

JimE36 (09-02-14), Tsik.D. (08-02-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λες τωρα? Κουκλα το εκανες. Να το χαιρεσε καθε μερα περισσοτερο.
    Ευχαριστώ πολύ νά΄σαι καλα !!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ομορφο φιλε!!!!
    Ευχαριστώ πολύ !!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακρια ο ανθρωπος ζει αλλου
    Αυτός ο Αντώνης και υιοι πέρυσι που έψαχνα μανιωδώς για σαλόνι Μ3 μου είχε πει 1200 ευρώ το σαλόνι... Έχει ξεφύγει ο τύπος.. Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί για αυτόν τον απατεωνα και οπότε διαβάζω το όνομα του μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι !!! ΜΑΚΡΙΑ από αυτόν !!!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην ξεχνιόμαστε έτσι ήταν το τσικνταμαξο όταν το πήρε!
    Μπράβο ρε Δημήτρη είσαι ωραίος κούκλα το έκανες,μόνη μου ένσταση οι κόκκινες δαγκάνες.

12. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Leonidas_E39 (08-02-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην ξεχνιόμαστε έτσι ήταν το τσικνταμαξο όταν το πήρε!
    Μπράβο ρε Δημήτρη είσαι ωραίος κούκλα το έκανες,μόνη μου ένσταση οι κόκκινες δαγκάνες.

και αυτες τις μερες θα κανω και μια επισκεψη στον καζακο για το τελειωμα, και στο καπακι σε ενα φιλο ταπετσερη !!!! ευχαριστω πολυ νικο !!! μαζι με το βαψιμο των τροχων που θα κανω στα κοντα, θα τσεκαρω αμα ταιριαζουν.. αν οχι θα τις κανω κατι αλλο ακομα και μαμα !!

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Post ΤΕΛΟΣ...( λεεεεεμε τωρα )

καλησπερα σε ολους τους φιλους!! με χαρα αναφερω οτι τελειωσα επιτελους με το μπαξιμο ανταλλακτικων στο αυτοκινητο μια και καλη!! πηγα στον χρηστο (κατα τον κοσμο καζακο) και το αφησα για ενα γενικο σουλουπωμα για να μην ξαναζητησει τιποτα η γρια για πολυ καιρο παραμονο σερβις...
    αλλαχτηκαν λοιπον:

ημιμπαρα-ακρομπαρα
    μπαλακια
    ντιζες ζυγαριας
    τοπ μαουντς εμπρος πισω
    αφρολεξ αναρτησεων πισω
    αναρτησεις Μ 4αδα
    δισκοι ζιμερμαν
    τακακια τεξταρ
    δισκο πλατο
    επισκευη μιζας
    καποιες βασεις για τον λεβιε που ηταν σαν να ανακατευεις το καζανι με την φασολαδα!!
    και τελος εγινε σερβις, λαδια φιλτρα
    επισης ο επιστημονας και φιλος καζακος, μου εκανε δωρακι σορτ σιφτ και εγινα ο πρωτος μαγκας !!!

εντυπωσεις να αναφερω δεν νομιζω πως χρειαζεται... πιστευω οταν το αυτοκινητο αυτο πρωτοπουληθηκε απο την αντιπροσωπεια δουλευε καπως ετσι στην πρωτη του βολτα.. χαθηκαν ολα!!! κοπανηματα, κενα, παραξενοι θορυβοι και το αμαξι εγινε επιτελους ανθρωπινο και εχει δεσει σε ολα τα σημεια!!!
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ !!!!!!

συνεχιζω με ταπετσαριες και βαψιμο ζαντες για να κλεισει το θεμα μπαξιμο και να χαρω επιτελους το αυτοκινητο οπως ειχα στοχο οταν το αγορασα !!! θα ακολουθησουν και φωτο μολις κανω τα επομενα μπαξιματα.

15. The Following 17 Users Say Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

BILL007 (28-02-14), chrisgiapz3 (28-02-14), ghost-rider (28-02-14), giannis_compact (01-03-14), JimE36 (28-02-14), Kazakos Garage (28-02-14), leo328 (28-02-14), Leonidas_E39 (28-02-14), limnios.m3 e36 (28-02-14), micz (28-02-14), nikos valvetronic (02-03-14), Panos 316T (28-02-14), pilot (28-02-14), sierra (28-02-14), Skyline_IS (28-02-14), Vassilis ///M (28-02-14), wheelman (28-02-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP