Πλάκα κάνεις ή μάλλον δεν σου εξήγησαν σωστά. Το χρώμα πρέπει να έχει στεγνώσει εντελώς με το θερμοπίστολο, αλλιώς θα γίνει ζημιά χοντρή βλ. πας για επαναβαφή.
Αααααααχ δε το πιστεύω τι ακούω!!!!
Ίσως να εννοούσε στο ρίξιμο του βερνικιού. Στο βερνίκι πρώτα ρίχνουμε ένα χέρι αχνιστό και με 1' - 2' αναμονή ρίχνουμε καπάκι το δεύτερο χέρι 'πατητό', πριν φυσικά αρχίσει να στεγνώνει το βερνίκι. Πράγμα ούτως ή άλλως απίθανο να γίνει, μιας που για να στεγνώσει το βερνίκι χρειάζεται φούρνο και θερμοκρασία, αλλιώς σε θερμοκρασία περιβάλλοντος θα κάνει αρκετές ώρες να στεγνώσει. Και πάλι όμως θα είναι 'ζωντανό' από μέσα, αν δε μπουν υπέρυθρες λάμπες ή θερμοκρασία φούρνου όπως εξήγησα παραπάνω.
Λοιπόν εδώ ανέβασα τις συγκεκριμένες φωτό για να δείτε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ζημιά μπορεί να γίνει σε ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ αυτοκίνητο.
Τo συγκεκριμένο Cayenne GTS, είχε μία άτυχη 'επαφή' με τη μετώπη του. Αφού λοιπόν προετοιμάστηκε, ήρθε η ώρα για το βάψιμο, πράγμα που έγινε.
Στη συνέχεια μπήκαν υπέρυθρες για - αρχικά - 15'. Μόλις το 1/3 του χρόνου που κανονικά χρειάζεται.
Σταμάτησα επίτηδες (για χάρη του συγκεκριμένου τεστ) τις λάμπες λοιπόν μετά από τα 15', το άφησα να κρυώσει και στη συνέχεια ΑΠΛΑ πέρασα το χέρι μου πάνω από την επιφάνεια. ΞΑΝΑΛΕΩ, απλά πέρασα το χέρι μου ΜΙΑ φορά από πάνω ΠΡΟΣ μία κατεύθυνση μόνο!!!!
Κοιτάξτε τη ζημιά που έγινε πάνω στο βερνίκι! Επιφανειακές γρατζουνιές που για να φτιαχτούν, χρειάζεται τρίψιμο με 2000 και ολόκληρη ακολουθία με αλοιφές.....Αλλά αυτό θα το κάναμε έτσι αλλιώς....
Γι αυτό όπως είπα και στο αρχικό ποστ, ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ πρέπει να είναι ΣΩΣΤΟ και όχι της πλάκας!!!
Γιατί να κάνουν αυτοί οικονομία στο ρεύμα ή στο πετρέλαιο εις βάρος σας?
Συγχαρητηρια για το thread ....
Απο την εμπειρια μου στο χωρο των χρωματων αυτοκινητου κ το φινιρισμα,Πραγματι ετσι ειναι τα πραγματα ,συμφωνω κ επιβεβαιωνω κ εγω τα λεγομενα του Monsta .
ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΝΩΣΗ.... Μπραβο
Monsta στειλε μου ενα π.μ αν θες ποια εταιρια ηταν αυτη που ηρθε να σου πουλησει χρωματα κ βγηκαν πατατα.
Monsta (21-05-10)