....
Το καθενα ητανε το καλυτερο στην εποχη του.....ΑΛΛΑ.....το πιο καθαροαιμο ηταν-ειναι και θα ειναι η Μ3 Ε30.Μιχαλη ειναι μυθος το ατιμο....σχεδιαστηκε εξαρχης σαν αγωνιστικο και σαρωσε τα παντα.....τα παντα.
Δεν το λεω εγω,το λεει ολοκληρος ο ειδικος τυπος χρονια ολοκληρα τωρα και αυτο αντικατοπτριζεται και στο παγκοσμιο αμοκ τα τελευταια χρονια με την Μ3 Ε30 απο αφιερωματα και ζητηση αλλα και ανοδο τιμων.
Τί να σου πω??Εχω πουλησει Μ3 Ε36 και Μ3 Ε46 σε καλυτερες εποχες και τωρα με την Μ3 Ε30 τα τηλεφωνα ειναι αν οχι το ιδιο (σε χειροτερη εποχη) μην σου πω και παραπανω και εχω μετατροπη φαντασου.
Ετσι ειναι και με την σειρα 106 RALLYE (την ειχα ολη και διπλα μερικα),οσο περνανε τα χρονια οι αναγκες,η νομοθεσια το γ@μομαρκετινγκ (αναθεμα την ωρα τα 10ρια στο Πανεπιστημιο) αλλαζουνε την αυτοκινηση και εν τελει τα αυτοκινητα στο πιο soft αν θες.
Η αναλαμπη σε ολη αυτη την διαδρομη (ανιουσα ή κατιουσα οπως το παρει κανεις) ή η παυση αν θες ητανε 1 και μονο 1 κατ'εμε......C-S-L...............
Μπορω να κανω μια συγκριση παντως με αυτα που ειχα αν και το συμπερασμα εξαρταται και απο ποιον ακουει καθε φορα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 26-03-13 στις 22:46
insane in the ///Midbrain