Μου αρέσει που δεν έχει κανένα ταμπελακι
Τελείως oem στην εμφάνιση.
Και να σε περνάνε, και αν ,μόνο πορσε 800+
ΤΕΡΑΣ
respect.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Stunt Mike (26-03-13)
Οχι!Το Sierra ειναι!!!![]()
Αν ειχες οδηγησει θα συμφωνουσες μαζι μου!!Εβγαζε και κατι μουτρα οταν πιεζοτανε...κι εδινες γκαζι να μαζευτει κι ηθελες πυξιδα να βρεις τον δρομο σου μετα!!!
Αστειευομαι βεβαια,αλλα εν πασει περιπτωσει,δεν μπορω να δεχτω ως ''θρυλο'' ενα αμαξι που απλως ηταν πολυ καλο για την εποχη του και τιποτα παραπανω(για το Μ3 Ε30 μιλαω).Και ειδικα να το θεωρουν πιο ανοθευτη οδηγικη μηχανη απο ενα Μ3 Ε46 CSL ή ενα 1Μ...Οι συγχρονοι καιροι επιβαλλουν ασφαλεια,εξοπλισμο,βαρος κι ολα αυτα σαφως και μειωνουν την αισθηση του ζορικου σ'ενα αυτοκινητο....Πχ ιδιο ειναι το 36αρι μου τωρα με αυτο που ηταν οταν το κυκλοφορουσα ως 328?Και δεν μιλω για το μοτερ μονο,αλλα για το ποσο απολυτο ειναι στο δρομο σε σχεση με πριν...Αμα θεωρουμε θρυλο οτιδηποτε ''ζορικο'' ας παρουμε κανα Capri 2.8 turbo και να παλευουμε να το στριψουμε....Ο κοσμος παει μπροστα κι οχι πισω Νικολα...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Το καθενα ητανε το καλυτερο στην εποχη του.....ΑΛΛΑ.....το πιο καθαροαιμο ηταν-ειναι και θα ειναι η Μ3 Ε30.Μιχαλη ειναι μυθος το ατιμο....σχεδιαστηκε εξαρχης σαν αγωνιστικο και σαρωσε τα παντα.....τα παντα.
Δεν το λεω εγω,το λεει ολοκληρος ο ειδικος τυπος χρονια ολοκληρα τωρα και αυτο αντικατοπτριζεται και στο παγκοσμιο αμοκ τα τελευταια χρονια με την Μ3 Ε30 απο αφιερωματα και ζητηση αλλα και ανοδο τιμων.
Τί να σου πω??Εχω πουλησει Μ3 Ε36 και Μ3 Ε46 σε καλυτερες εποχες και τωρα με την Μ3 Ε30 τα τηλεφωνα ειναι αν οχι το ιδιο (σε χειροτερη εποχη) μην σου πω και παραπανω και εχω μετατροπη φαντασου.
Ετσι ειναι και με την σειρα 106 RALLYE (την ειχα ολη και διπλα μερικα),οσο περνανε τα χρονια οι αναγκες,η νομοθεσια το γ@μομαρκετινγκ (αναθεμα την ωρα τα 10ρια στο Πανεπιστημιο) αλλαζουνε την αυτοκινηση και εν τελει τα αυτοκινητα στο πιο soft αν θες.
Η αναλαμπη σε ολη αυτη την διαδρομη (ανιουσα ή κατιουσα οπως το παρει κανεις) ή η παυση αν θες ητανε 1 και μονο 1 κατ'εμε......C-S-L...............
Μπορω να κανω μια συγκριση παντως με αυτα που ειχα αν και το συμπερασμα εξαρταται και απο ποιον ακουει καθε φορα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 26-03-13 στις 22:46
insane in the ///Midbrain
EVERGET (26-03-13), nik200 (27-03-13), nikos1400 (26-03-13), Vasilis M3 (27-03-13)
και δεν την κανεις;
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Bassakos (15-04-13)
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...15&postcount=1
owned baby! Πλακα σας κανει ρε ο Στρατος! χαχαχαχαχα
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Στην ελλάδα του 2013, δεν θα έπαιρνα ούτε το Μ3 csl ούτε το 1Μ.... μάλλον θα έπαιρνα.... τα @@ μου....
Ωραίες συζητήσεις πάντως, καλό είναι να κάνουμε όνειρα
bill_m3 (27-03-13), imolarot (27-03-13), limnios.m3 e36 (27-03-13), mark e92 (27-03-13), nikos1400 (27-03-13), Panos 316T (27-03-13), STREETRACING (27-03-13)