Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: CSL Rev Matching for E46 M3 SMG by Evolve Automotive

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ανακοίνωση της Evolve είναι μόνο για το software του SMG.

Και μάλιστα μιλάνε μόνο για rev matching.

Αν το έχουν σε λογική τιμή, θα το πάρω.
    Μαλιστα..Αν θυμαμαι καλα γιατρε ειχες βαλει και προγραμμα Evolve-R σωστα?

Πως ειναι μεχρι στιγμης το αυτοκινητο? δεν εχεις καποιο θεμα πουθενα έτσι?

και μιας και το θυμήθηκα τι βενζινης βαζεις? απλη 95 ή 100άρα? Θελω να πω οτι ας πουμε το μαμα βαζεις απλη 95 κανονικα, εσυ με τον προγραμματισμο αλλαξε κατι? δουλευει κανονικα με απλη 95 ή θελει 100άρα άσχετα αν εσυ εβαζες και βαζεις 100άρα..Ηθελα αν ξερεις να μου λυσεις αυτη την απορια..

Παντως αν ειναι σε λογικη τιμη θα εισαι σουπερ..Σε συνδιασμο και με τον προγραμματισμο σου θα ειναι καλη φαση..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλιστα..Αν θυμαμαι καλα γιατρε ειχες βαλει και προγραμμα Evolve-R σωστα?

Πως ειναι μεχρι στιγμης το αυτοκινητο? δεν εχεις καποιο θεμα πουθενα έτσι?

και μιας και το θυμήθηκα τι βενζινης βαζεις? απλη 95 ή 100άρα? Θελω να πω οτι ας πουμε το μαμα βαζεις απλη 95 κανονικα, εσυ με τον προγραμματισμο αλλαξε κατι? δουλευει κανονικα με απλη 95 ή θελει 100άρα άσχετα αν εσυ εβαζες και βαζεις 100άρα..Ηθελα αν ξερεις να μου λυσεις αυτη την απορια..

Παντως αν ειναι σε λογικη τιμη θα εισαι σουπερ..Σε συνδιασμο και με τον προγραμματισμο σου θα ειναι καλη φαση..
    Ναι έχω και πρόγραμμα Evolve-R .
    Έχω κάνει 10.000 χλμ περίπου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος !
    Έχουν πολύ καλό προγραμματιστή.
    Το μόνο που μετανιώνω, είναι που δεν το είχα βάλει νωρίτερα !!!
    Χαμηλά και ψηλά είναι πιο δυνατό το αυτοκίνητο. Ειδικά στα πολλά χλμ βλέπω νούμερα στο κοντέρ που δεν τα είχα δει ποτέ.
    Εδώ πρέπει να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ τα updates της BMW. Ειδικά για το SMG υπάρχει η φήμη ότι όσο πιο παλιό software φοράς, τόσο πιο άγριο είναι το σαζμάν.

95άρα δεν βάζω ποτέ. Πάντα 100άρα και μόνο από συγκεκριμένα βενζινάδικα.
    Μια φορά αναγκάστηκα να βάλω 20 ευρώ 95άρα σε απεργία, και το αυτοκίνητο ήταν απογοητευτικό.

Το πρόγραμμα που πήρα ήταν για 100άρα παραγγελία.
    Και μάλιστα είναι οριακό για 100άρα.
    Τώρα βάζω και πρόσθετο Torco σε αναλογία για +1 οκτάνιο.

Το μόνο πρόβλημα που έχω με το Evolve είναι το εξής:
    όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο και πάω σιγά με τρίτη και με πιάσει κόκκινο φανάρι, το κατέβασμα που κάνει μόνο του σε δευτέρα δεν είναι τόσο ομαλό όπως πριν. Πέφτουν οι στροφές λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Τα θετικά και τα αρνητικά του Evolve που αναφέρω, όπως και να έχει, έχουν αξία μόνο για το δικό μου αυτοκίνητο. Σε κάποιο άλλο Μ3 με άλλα SW updates, μπορεί να έχει άλλη συμπεριφορά.

3. The Following 5 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

BILL007 (25-03-13), Panos 316T (26-03-13), pilot (26-03-13), STREETRACING (25-03-13), Thomelef (26-03-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι έχω και πρόγραμμα Evolve-R .
    Έχω κάνει 10.000 χλμ περίπου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος !
    Έχουν πολύ καλό προγραμματιστή.
    Το μόνο που μετανιώνω, είναι που δεν το είχα βάλει νωρίτερα !!!
    Χαμηλά και ψηλά είναι πιο δυνατό το αυτοκίνητο. Ειδικά στα πολλά χλμ βλέπω νούμερα στο κοντέρ που δεν τα είχα δει ποτέ.
    Εδώ πρέπει να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ τα updates της BMW. Ειδικά για το SMG υπάρχει η φήμη ότι όσο πιο παλιό software φοράς, τόσο πιο άγριο είναι το σαζμάν.

95άρα δεν βάζω ποτέ. Πάντα 100άρα και μόνο από συγκεκριμένα βενζινάδικα.
    Μια φορά αναγκάστηκα να βάλω 20 ευρώ 95άρα σε απεργία, και το αυτοκίνητο ήταν απογοητευτικό.

Το πρόγραμμα που πήρα ήταν για 100άρα παραγγελία.
    Και μάλιστα είναι οριακό για 100άρα.
    Τώρα βάζω και πρόσθετο Torco σε αναλογία για +1 οκτάνιο.

Το μόνο πρόβλημα που έχω με το Evolve είναι το εξής:
    όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο και πάω σιγά με τρίτη και με πιάσει κόκκινο φανάρι, το κατέβασμα που κάνει μόνο του σε δευτέρα δεν είναι τόσο ομαλό όπως πριν. Πέφτουν οι στροφές λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Τα θετικά και τα αρνητικά του Evolve που αναφέρω, όπως και να έχει, έχουν αξία μόνο για το δικό μου αυτοκίνητο. Σε κάποιο άλλο Μ3 με άλλα SW updates, μπορεί να έχει άλλη συμπεριφορά.
    Μαλιστα..
    Αρα δηλαδη γιατρε για να καταλαβω λιγο καλυτερα τα προγραμματα ειναι κατα παραγγελια? δηλαδη εσυ τους ειπες οτι με 100 το δουλευω και ετσι θελω να συνεχισω?

Με απλη βενζινη δεν βγαινει?

Απο οτι καταλαβαινω ειδες αρκετη διαφορα, και λογικα με τον προγραμματισμο σου αφαιρεσαν και τον κοφτη τελικης? πόσο τελικιαζεις τωρα?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλιστα..
    Αρα δηλαδη γιατρε για να καταλαβω λιγο καλυτερα τα προγραμματα ειναι κατα παραγγελια? δηλαδη εσυ τους ειπες οτι με 100 το δουλευω και ετσι θελω να συνεχισω?

Με απλη βενζινη δεν βγαινει?

Απο οτι καταλαβαινω ειδες αρκετη διαφορα, και λογικα με τον προγραμματισμο σου αφαιρεσαν και τον κοφτη τελικης? πόσο τελικιαζεις τωρα?
    H καλύτερη μέθοδος είναι αυτή που ακολουθεί η Evolve. Σου στέλνουν καλώδιο και λογισμικό και κατεβάζεις το πρόγραμμα που φοράς ως νορμάλ στο δικό σου λάπτοπ. Τους το στέλνεις μαζί με περιγραφή για το καύσιμο, αφαίρεση κόφτη, λειτουργία sport button κτλ και σου το στέλνουν πίσω φτιαγμένο. Το κατεβάζεις πάλι μόνος σου στο αυτοκίνητο και είσαι έτοιμος.

Με 95άρα γίνεται αλλά φυσικά θα βγάλει λιγότερα άλογα.

Toν κόφτη ναι τον έχω βγάλει. Εχω δει 265, αλλά ανέβαζε κι άλλο.

6. The Following 4 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

EVERGET (26-03-13), Panos 316T (07-04-13), pilot (26-03-13), steliosm46 (26-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP