Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 100

Θέμα: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BMW 1602

Περιοχή
    Λουτράκι
    Rides
    3

Προεπιλογή

Η αμμοβολή είναι πολύ πιο ακριβή λύση, γιατί έχει κόστος, συν το κόστος μεταφοράς πρός και από το σημείο που θα γίνει. Από την στιγμή που θα αμμοβολιστεί, το σκάφος μπορεί να δουλευεί σιγά σιγά, το περνάς με σταθεροποιητή σκουριάς και είναι κομπλέ. Άλλωστε, ετσι και αλλιώς για να στρώσεις επιφάνεια, πρέπει να ξανατριφτεί ολόκληρο και μετά να ασταρωθεί. Μπελαλίδικη δουλειά δηλαδή, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση, γιατί όπως λες η σκουριά είναι αρρώστια, καρκίνωμα που δουλεύει υπόγεια. Κάτω από την πλαστικοποίηση και τα πισσαρίσματα συνήθως κρύβονται εκπλήξεις, ειδικά όταν βλέπεις σάπια σε κολώνες μπροστά και σε μαρσπιέδες κλπ που μαρτυρούν κλεισμένες υδροροές.

2. The Following 6 Users Say Thank You to yiannis2002 For This Useful Post:

BILL007 (20-03-13), Kostas_1 (20-03-13), NS-conv (20-03-13), Panos 316T (20-03-13), TSAF (20-03-13), Βασιλης (03-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yiannis2002 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αμμοβολή είναι πολύ πιο ακριβή λύση, γιατί έχει κόστος, συν το κόστος μεταφοράς πρός και από το σημείο που θα γίνει. Από την στιγμή που θα αμμοβολιστεί, το σκάφος μπορεί να δουλευεί σιγά σιγά, το περνάς με σταθεροποιητή σκουριάς και είναι κομπλέ. Άλλωστε, ετσι και αλλιώς για να στρώσεις επιφάνεια, πρέπει να ξανατριφτεί ολόκληρο και μετά να ασταρωθεί. Μπελαλίδικη δουλειά δηλαδή, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση, γιατί όπως λες η σκουριά είναι αρρώστια, καρκίνωμα που δουλεύει υπόγεια. Κάτω από την πλαστικοποίηση και τα πισσαρίσματα συνήθως κρύβονται εκπλήξεις, ειδικά όταν βλέπεις σάπια σε κολώνες μπροστά και σε μαρσπιέδες κλπ που μαρτυρούν κλεισμένες υδροροές.
    γιαννη θα βρουμε κανενα καλο ταμπλο ???? αυτο ειναι το σοβαρο κομματι που μου λείπει !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-03-13 στις 17:26

Περιοχή
    Λουτράκι
    Rides
    3

Προεπιλογή

καλημέρα, διαιρούμενο (71-73) ή μονοκόμματο (73+)?

Rides
    1

Προεπιλογή

καλημέρα, διαιρούμενο (71-73) ή μονοκόμματο (73+)?
    μονοκομματο !!! 73 +

Περιοχή
    Λουτράκι
    Rides
    3

Προεπιλογή

Καλημέρα, ταμπλώ από μια μικρή έρευνα που έκανα, είναι δύσκολο να βρεθεί. Για να μην πληρώνεις, και μιας τα χέρια σου πιάνουν , μπορείς να το επισκευάσεις. Αν είναι πολύ χάλια, έχω εγω καμια εικοσαριά σε διάφορες καταστάσεις ελα να βρουμε ενα με μικρή ζημιά και να σου δείξω πως να το φτιάξεις.

7. The Following 3 Users Say Thank You to yiannis2002 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-03-13), BILL007 (27-03-13), nikos1400 (27-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnye30is Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια καλη η αμοβολη ΑΛΛΑ οταν περασεις ενα σασι θα πρεπει στο καπακι να φτιαξεις τα σαπια και στο καπακι να ασταρωσεις τα παντα , το γυμνο μεταλο ειναι ευαισθητο ακομα και στον αερα , αυτο σημαινει οτι για να τα κανεις αυτα θα πρεπει να εισαι ΠΑΝΩ στο σασι τουλαχιστον μια βδομαδα ασταματητα , εκτος αν πληρωνεις και τα κανουν αλλοι . οποτε στην περιπτωση μου που ασχολουμαι 2 με 3 ωρες σχεδον τη μερα μονο κομματι κομματι μπορω να το κανω !!!! και μην ξεχνατε η σκουρια ειναι "αρωστια " αν δεν πεσει φαρμακο και δεν φυγει το αρωστο κομματι η γειατρεια ειναι δυσκολη υποθεση !!!
    Πιστεύεις ότι είναι σωστό να σου ξεφύγουν σαπίσματα και όταν ολοκληρώσεις την ανακατασκευή απλά να είναι καλυμμένα με μπογιά? Καταλαβαίνω το κόστος της αμμοβολής εννοείτε.
    Δεν σου τι λέω , τη γνώμη σου θέλω.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύεις ότι είναι σωστό να σου ξεφύγουν σαπίσματα και όταν ολοκληρώσεις την ανακατασκευή απλά να είναι καλυμμένα με μπογιά? Καταλαβαίνω το κόστος της αμμοβολής εννοείτε.
    Δεν σου τι λέω , τη γνώμη σου θέλω.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ομως αν σε καποια περιπτωση δω οτι δεν μπορω να καθαρισω κατι τοσο καλα , μετα ειναι μονοδρομος !! εξαλου βρισκομαι ειδη στην κατασκευη αμοβολης την οποια εχω δει απο φιλο πως δουλευει και εχω εκπλαγει !

εξαλου το κοστος ειναι στην αμμο και οχι στα υλικα κατασκευης !
    δες εδω

γιαννη αφου ειναι ετσι θα φτιαξω το δικο μου εχει μονο 2 ραγισματα , περιμενω λεπτομερειες !!

Περιοχή
    Λουτράκι
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnye30is Εμφάνιση μηνυμάτων

γιαννη αφου ειναι ετσι θα φτιαξω το δικο μου εχει μονο 2 ραγισματα , περιμενω λεπτομερειες !!
    Τρίψιμο με 400 νερού όλο το ταμπλώ, με 80άρι εκει που είναι τα ραγίσματα, αν τα κενά είναι μεγάλα, λίγο σφουγγάρι να γεμίσουν (χειρουργικά όμως). Στόκο με πολυεστέρα, τρίψιμο τον στόκο να γεμίσει μόνο το κενό, αστάρι για πλαστικά και βάψιμο. Αν δεν το θες και πολύ γυαλιστερό, σπάστο με ενα 2000 νερού.

Εναλλακτική λύση και μακράν πιο καλή, αλλά πιο ακριβή. Στόκος βινυλίου, στοκάρεις τρίβεις, βάφεις με σπρέυ για βινύλιο και είσαι "εργοστάσιο".

11. The Following User Says Thank You to yiannis2002 For This Useful Post:

BILL007 (30-03-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Τρίψιμο με 400 νερού όλο το ταμπλώ, με 80άρι εκει που είναι τα ραγίσματα, αν τα κενά είναι μεγάλα, λίγο σφουγγάρι να γεμίσουν (χειρουργικά όμως). Στόκο με πολυεστέρα, τρίψιμο τον στόκο να γεμίσει μόνο το κενό, αστάρι για πλαστικά και βάψιμο. Αν δεν το θες και πολύ γυαλιστερό, σπάστο με ενα 2000 νερού.

Εναλλακτική λύση και μακράν πιο καλή, αλλά πιο ακριβή. Στόκος βινυλίου, στοκάρεις τρίβεις, βάφεις με σπρέυ για βινύλιο και είσαι "εργοστάσιο".
    στοκος βινυλιου ????? καλο !! που το βρισκουμε ? γιατι χλωμο να το βρω εδω !!!

Rides
    1

Προεπιλογή

και φωτο απο το κομματι του μασπιε !!!
    Attached Images Attached Images

14. The Following User Says Thank You to johnye30is For This Useful Post:

BILL007 (30-03-13)

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα