Δεν βγαίνουν οι ταπετσαρίες τώρα πιά.
Υπάρχουν ειδικές λαμαρίνες που τις βάζουν στην τσιμουχα και περνάει η μεμβράνη μέσα.
Έχω alu light στα μπροστινά και μαμά πίσω.
Δεν υπάρχει διαφορά στην απόχρωση.
Την green 35 μην την βάλεις.
Δεν βγαίνουν οι ταπετσαρίες τώρα πιά.
Υπάρχουν ειδικές λαμαρίνες που τις βάζουν στην τσιμουχα και περνάει η μεμβράνη μέσα.
Έχω alu light στα μπροστινά και μαμά πίσω.
Δεν υπάρχει διαφορά στην απόχρωση.
Την green 35 μην την βάλεις.
Η αστυνομία δεν ασχολείται γιατί δεν έχει όργανα να μετρήσει την διαπερατότητα φωτός η οποία πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 70% και συνεπώς θεωρητικά δεν μπορεί να βεβαιώσει παράβαση. Στην πράξη η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει ελάχιστες περιπτώσεις που έφαγαν κλήση για φιμέ. Οι alu light είναι πολύ σκούρες και ειδικά στο λευκό θα είναι λίγο προκλητικές. Μάλλον στις titanium εμπρός-πίσω θα καταλήξω. Στο forester, τουλάχιστον στο φως του ήλιου, διακρίνονται μέσα οι επιβάτες και το βράδυ ή με συννεφιά είναι σκούρες (δεν βλέπεις μέσα). Κτεο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για εμπρός παρμπρίζ δεν το συζητάω, δεν σκοπεύω να βάλω τίποτα. Πάντως ακόμα και οι πιο ανοιχτόχρωμες τις llumar (οι UV visual) στο site της εταιρείας αναφέρει ότι έχουν διαπερατότητα φωτός 57% άρα δεν είναι νόμιμες ούτε αυτές (εκτός και αν έχουν κάνει λάθος).
Η αστυνομια και το ΚΤΕΟ πραγματι δεν εχουν οργανα μετρησης της διαπερατοτητας. Αυτο συμβαινει γιατι ο τοποθετητης υποχρεουται να εκδιδει βεβαιωση για τον τυπο των μεμβρανων που εχει τοποθετησει στο αυτοκινητο με σφραγιδα και υπογραφη του καταστηματος. Οταν λοιπον γινει ελεγχος απο αστυνομια η ΚΤΕΟ, τοτε θα πρεπει ο οδηγος του οχηματος να δειξει την βεβαιωση. Και τοτε θα φανει αν ειναι πανω η κατω απο το οριο που οριζει η νομοθεσια.
Η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια 3 χρονια δεν ασχολουντε πολυ, αλλα αυτο δεν αργει ν αλλαξει.
Εγω σ ολα τ αυτοκινητα μου βαζω titanium στα πλαϊνα και πισω τζαμια και uv visual στο εμπρος παρ πριζ, για να εχω ασφαλεια και περιμετρικη θωρακιση απο την ζεστη.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη papadtuning : 25-03-13 στις 13:24
Papadopoulos Tuning
Επαναφέρω το thread απο το χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και θέλω να κάνω το ίδιο.
Ψάχνω κατάστημα στη θεσσαλονίκη και θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια προσωπική εμπειρία για κατάστημα να μας διαφωτίσει. Θα πήγαινα σίγουρα στην Llummar στην αερογέφυρα αλλά δυστηχώς έκλεισε![]()
-------------------