Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 90

Θέμα: Φιμε τζαμια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθούν μεμβράνες χωρίς να βγει η επένδυση της πόρτας? Ειδικά στην Ελλάδα οι αντηλιακές μεμβράνες είναι must. Στο forester είχα βάλει την σειρά titianium της LLumar και είδα τεράστια διαφορά το καλοκαίρι (μαύρο χρώμα με μαύρο δερμάτινο σαλόνι το αυτοκίνητο) αλλά θυμάμαι ότι κατά την εγκατάσταση είχαν βγάλει το επάνω μέρος της επένδυσης σε κάθε πόρτα. Όμως σε καινούριο αμάξι δεν μου κάνει καρδιά να το δω να ξηλώνεται (και με την πιθανότητα να αρχίσουν διάφοροι τριγμοί μετά). Δεν είναι καθόλου δύσκολο να σπάσει ένα κλιπσάκι ας πούμε.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθούν μεμβράνες χωρίς να βγει η επένδυση της πόρτας? Ειδικά στην Ελλάδα οι αντηλιακές μεμβράνες είναι must. Στο forester είχα βάλει την σειρά titianium της LLumar και είδα τεράστια διαφορά το καλοκαίρι (μαύρο χρώμα με μαύρο δερμάτινο σαλόνι το αυτοκίνητο) αλλά θυμάμαι ότι κατά την εγκατάσταση είχαν βγάλει το επάνω μέρος της επένδυσης σε κάθε πόρτα. Όμως σε καινούριο αμάξι δεν μου κάνει καρδιά να το δω να ξηλώνεται (και με την πιθανότητα να αρχίσουν διάφοροι τριγμοί μετά). Δεν είναι καθόλου δύσκολο να σπάσει ένα κλιπσάκι ας πούμε.
    Σε τι αμαξι? Στη Llumar Βουλιαγμενης και στο compact και στο Z4 δεν μου ειχαν βγαλει τις επενδυσεις.

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε F20. Βασικά ο εγκαταστάστης τότε μου είχε πει ότι για να γίνει άριστη εγκατάσταση πρέπει να βγει το επάνω μέρος της επένδυσης της πόρτας ώστε να μπορέσει να κολλήσει την μεμβράνη και στο κάτω μέρος του παράθυρου που μπαίνει μέσα στην πόρτα (όταν είναι κλειστό το παράθυρο, το κομμάτι που δεν φαίνεται). Οπότε στο forester είχε ξεκολλήσει μόνο το πάνω μέρος του κάθε πάνελ. Μακάρι να είναι όπως τα λες Φάνη.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε F20. Βασικά ο εγκαταστάστης τότε μου είχε πει ότι για να γίνει άριστη εγκατάσταση πρέπει να βγει το επάνω μέρος της επένδυσης της πόρτας ώστε να μπορέσει να κολλήσει την μεμβράνη και στο κάτω μέρος του παράθυρου που μπαίνει μέσα στην πόρτα (όταν είναι κλειστό το παράθυρο, το κομμάτι που δεν φαίνεται). Οπότε στο forester είχε ξεκολλήσει μόνο το πάνω μέρος του κάθε πάνελ. Μακάρι να είναι όπως τα λες Φάνη.
    mrclouzo και στα 2 μου αμαξια δεν εχω προβλημα εχει κολλησει αριστα η μεμβρανη. Αν πας εκει ζητα τον Ιβαν (ιδιοκτητης), αυτος και τα 2 παιδια που δουλευουν μεσα ειναι γατοι και θα τελειωσεις γρηγορα γιατι δουλευουν και οι 3 μαζι.

Δεν εχεις προβλημα με τα τζαμια, δεν ασχολειται πλεον η Ελ.Ας. Ουτε στο ΚΤΕΟ θα εχεις προβλημα. Μονο στο παρ-μπριζ μη βαλεις γιατι δεν επιτρεπεται. Ο Ιβαν δεν βαζει ουτε διαφανη (υπαρχουν διαφανες που κοβουν ακτινες ηλιου) αν του ζητησεις..

5. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

mrclouzo (24-03-13)

Περιοχή
    Κόρινθος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο την εμπειρια μου και γνωριζοντας τους ανθρωπους που απαρτιζουν το δυκτιο της LLumar, θα βγαλουν το πανω μερος της ταπετσαριας. Ο μονος λογος ειναι η σωστη επικολληση της μεμβρανης στο κατω μερος του παραθυρου.
    Για ζημιες και τριγμους μην ανησυχεις γιατι εχουν μεγαλη εμπειρια
    Η νομιμη μεμβρανη για τους υαλοπινακες εκαταιρωθεν οδηγου-συνοδηγου ειναι η UV visual και απο την μεση και πισω ειναι η titanium και η alu light.
    Η γνωμη μου ειναι να βαλεις titanium σε ολο το αυτοκινητο σου, για να εχεις καλο αποτελεσμα στην αποβολη θερμοκρασιας, χωρις να ειναι προκλητικο ως προς την σκουρωτητα.
    https://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs398.ash2/67682_169429223083677_100000498025305_503632_33056  99_n.jpgPapadopoulos Tuning

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP