Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλητεια της πρωτης Ελληνικης αδειας ομως, ως υπολογισμου των τεκμηριων και κατ επεκταση και του φορου πολυτελειας θα επιφερει στο κατοχο αυξημενα τεκμηρια (με αποτελεσμα μηδενισμο της αναλωσης του διαθεσιμου κεφαλαιου ακομα και στους υψηλομισθους που το καλυπτουν, οποτε σε τυχον μελλοντικες αγορες θα υπαρξει φορολογηση καθως δεν θα υπαρχει διαθεσιμο εισοδημα, και σε αυτους που δεν τους καλυπτουν, επιπλεον φορους)...

Παιδια η λυση ειναι μια.Αν εχεις πολλα "αγαθα" ή ακομα και δανεια στο ονομα σου που σου ανεβαζουν το τεκμηριο τοτε καταθετεις πινακιδες και κατεβαζεις τ αυτια.Αν απο την αλλη εισαι διατεθημενος να πληρωσεις για κατι που γουσταρεις τοτε το κανεις.Και αν στην τελικη εχεις μονο ενα αμαξι και τπτ αλλο δεν σου αυξανει το τεκμηριο,και αφου το αγαπας αυτο που με κοπο απεκτησες,τοτε παλι πληρωνεις οχι ομως τα μαλιοκεφαλα σου.Μιλαω βεβαια για το πως τα βλεπω εγω τα πραγματα απο την δικια μου την "σκοπια" και τις αποφασεις που επρεπε να παρω στην δικη μου περιπτωση.Σιγουρα σαν και μενα θα ειναι κι αλλοι πολλοι εδω μεσα.Οποτε,ας μην τρεφουμε φρουδες ελπιδες γιατι μεχρι να γινουν πραγματικοτητα (αν ποτε γινουν) θα παλιωσουν και τα αμαξια μας.

2. The Following 2 Users Say Thank You to dafidack For This Useful Post:

aristent (24-03-13), VanVIC (24-03-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP