το θεμα βρε Πανο μου δεν ειναι αν ειναι σωστο η λαθος, το θεμα ειναι οτι οταν καποιοι δεν γνωριζουν στοιχειωδως το πως διαρθρωνεται και λειτουργει ενας τομεας (δημοσιος ιδιωτικος) το ποσο ευκολα εχουν αποψη και μαλιστα πικροχολη.
Τα ειπαμε τα ξαναειπαμε και τα ξαναειπαμε ε φτανει πια μερα νυχτα ολοι οι υπολοιποι ειναι καλοι και οι δημοσιοι οχι!!
Ξερεις ποσα παραδειγματα εχουμε για περιστατικα κωλυσιεργειας ή απατης ή αμελειας απο ιδιωτικες εταιρειες, ποσες φορες και στη παρεα μας τα εχουμε πει.
Ακομα και εδω μεσα ξερεις ποσα thread υπο μορφη παραπονων εχουμε κανει
τη μια τα βαζουμε με το ενα συνεργειο την αλλη με την αλλη αντιπροσωπεια,την τριτη με τον ενα παροχο την τέταρτη κοκ
Για να μη μιλησουμε για τιποτα αλλους επαγγελματιες....
Τι να πω τωρα, γινεται μια κουβεντα πεταει ενας δυο γεγονοτα ασχετα μεταξυ τους και αμεσως ξανα στα ιδια και τα ιδια!!
Βαρεθηκα και ειχα πει να μην απαντησω ξανα σε τετοια οπως πολλοι αλλοι που πια δεν γραφουν για τετοια αλλα σκεφτηκα τον μουφα και μου θυμισε τον εαυτο μου ενας εναντιον...
οχι πολλων...μερικων και συγκεκριμενων.
Πανο μου το κουοτ ειναι τυχαιο δεν απαντω σε σενα προσωπικα και ουτε θα απαντησω και σε κανεναν που θα απαντησει σε αυτο το ποστ.