
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
δεν θα χριαζοταν να στησουμε εδω και χρονια κωλο η να γινουμε ο Τζανετακος της ευρωπαικης ενωσης και του ΔΝΤ

ΧαντούΛη μη την ψάχνεις. Το παιχνίδι είναι στημένο και στα μέτρα τους. Δυστηχώς εδώ ο χαμένος δεν παίρνει τίποτα. Η Γερμανία κοιτάζει να μαζέψει το χρήμα και να την κάνει.
Έκαναν το πείραμα με εμάς και πήγε καλά, πήγαν και στην Κύπρο, σου λέει μια χούφτα άνθρωποι - θα τους γμσουμε κ αυτούς. Βρήκαν όμως τοίχο και κόμπλαραν.
Αυτό ΔΕΝ μπορεί να το δεχθεί η κυνική, χυδαία Γερμανία - την οποία θεωρώ υπεύθυνη για την έξαρση του εθνικισμού τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη.
Μόνο τον συμπλεγματικό σόιμπλε να δεις ή την μέρκελ καταλαβαίνεις για τι πάστα ανθρώπων μιλάμε.
Οι δικοί μας πάλι εδώ, ξεβρακώθηκαν και έμειναν έκθετοι (ανεξάρτητα από τις όποιες τροπές και εξελίξεις πάρει το θέμα της Κύπρου) που είπαν ναι σε όλα άνευ όρων, αλλά στα @@ τους κιόλας.
Απορώ γιατί δεν κάθονται όλοι σε ένα τραπέζι να το διαλύσουν το μαγαζί αφού δεν προχωράει.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.