Σελίδα 18 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 81617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και έχεις 17αρια ζαντολάστιχα αν δεν κάνω λαθος. Για δες το καλύτερα και πες εντυπώσεις μήπως με ψήσεις να λιώνω τα 16αρια μου..!
    ναι 17αρια φοραω 225/45/17 μπρος πισω.. ενταξει μην τρελενεσαι, δεν ειμαι και κανας ντριφτας που εχει την θεσσαλονικη σαν μια μεγαλη πιστα και γω δεν ξερω τι αλλο... απλα με την λιγη εμπειρια που εχω καταλαβα οτι ειναι ΑΛΛΟ αυτοκινητο. δεν το συζηταω φιλε μου, ισως το καλητερο μπαξιμο απο τη μερα που αγορασα το αμαξι.. ισως επρεπε να το βαλω πριν καν φορεσω καινουργια λαστιχα για να το γουσταρω ακομα παραπανω !!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων

Εάν δεν έχει και έχεις τη δυνατότητα μπάξτο με τη μια. Εγώ δεν έχω, αλλά έχω ακούσει από άλλους με is πως δεν έχει καμία σχέση.

Tsik.D. καλές drift-ιές!!!

Πες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις καλά.
    ετσι ακριβως...δεν ξερω πως να σου το περιγραψω ακριβως με ορολογιες μηχανικες ή ντριφταδικες αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με πριν..το αμαξι ειναι σαν να πηρε ζωη!!! βαλ΄το αφοβα με 10000000

να'σαι καλα φιλε 6ylinder !!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοριζικο το μπλοκε μεγαλε.Να σε ρωτησω ομως.Επειδη εχω και εγω ενα is ,και δεν εχει μπλοκε, ποιο μπλοκε εβαλες?Και αν επιτρεπεται ποσο στοιχισε?

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοριζικο το μπλοκε μεγαλε.Να σε ρωτησω ομως.Επειδη εχω και εγω ενα is ,και δεν εχει μπλοκε, ποιο μπλοκε εβαλες?Και αν επιτρεπεται ποσο στοιχισε?
    370Ευρωπουλα αδερφε μου κοστισε το διαφορικο με βημα 3.38 οπως και το εργοστασιακο μου..

4. The Following 2 Users Say Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

JimE36 (21-03-13), Kazakos Garage (21-03-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε σχεση με αυτο που γραφαμε λιγο πιο παλια για τα σαλονια, εβαλε αυτος καινουργια αγγελια στο car. Του εστειλα email και μου ειπε οτι εφερε 13 σαλονια κομπλε(εμπρος-πισω καθισματα,4 πλαινα και μαξιλαρακια πισω).Τα αλκανταρα 1200 , τα δερματινα 1300 , τα δερματινα ηλεκτρικα 1500.Επειδη δεν ξερω γενικα που παιζουν οι τιμες, πως σας φαινονται.Εμενα μου φαινονται αρκετα ακριβες για μεταχιρισμενα σαλονια.Τι λετε?

https://www.car.gr/parts/view/3507359/

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε σχεση με αυτο που γραφαμε λιγο πιο παλια για τα σαλονια, εβαλε αυτος καινουργια αγγελια στο car. Του εστειλα email και μου ειπε οτι εφερε 13 σαλονια κομπλε(εμπρος-πισω καθισματα,4 πλαινα και μαξιλαρακια πισω).Τα αλκανταρα 1200 , τα δερματινα 1300 , τα δερματινα ηλεκτρικα 1500.Επειδη δεν ξερω γενικα που παιζουν οι τιμες, πως σας φαινονται.Εμενα μου φαινονται αρκετα ακριβες για μεταχιρισμενα σαλονια.Τι λετε?

σε παρα πολυ καλη κατασταση φαινονται ολα.

δεν ειναι φτηνη τιμη σιγουρα, αλλα εκμεταλευεται το γεγονος οτι ειναι σπανια και πολλοι με Ε36 ψαχνονται.

Εγω γουσταρω αλκανταρα

7. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

JimE36 (29-03-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οντως σε καλη κατασταση φαινονται.Λογικα σε αντιστοιχη κατασταση θα ειναι και τα υπολοιπα μερη του σαλονιου.
    Και εγω αλκανταρα θα επαιρνα.

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

O συγκεκριμένος έχει μεν ακριβά πράγματα αλλά μιλάμε για κορυφή στην ποιότητα και εφαρμογή...
    Τα πράγματα που έχει είναι σχεδόν (καινούρια-μεταχειρισμένα)
    Έχω μιλήσει μαζί του για μοτέρ 330...

Rides
    2

Προεπιλογή

οτι εχει καλα σαλονια ναι.το γεγονος οτι ειναι φαρμακειο δεν αλλαζει...
    προπερσι παω και του λεω θελω τα μπροστινα φαραω...
    δεν σπαω σαλονι φιλε μου λεει...
    καλα του λεω και γω τοτε δεν βγαζω τα 800ε που εχω στην τσεπη μου.αστα θα τα παρει αλλος τα λεφτα...επιτηδες του το πα γιατι μου το παιζε ιστορια.....
    μου εκανε το μαγκα και μετα μολις του μεινανε στην βιτρινα και δεν ηξερε τι να τα κανει τελικα τα δωσε σκετα μπροστινα μετα απο 3 μηνες σε ενα παιδι που εμαθα....ειναι που δεν σπαει σαλονια....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

11. The Following 3 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

Panos 316T (29-03-13), Tsik.D. (29-03-13), Vassilis ///M (29-03-13)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως προπερσι πουλησα το ''Φαραω'' μαυρο δερματινο σαλονι μου,σε αψογη κατασταση στα 900 ευρω..Νομιζω οτι πανω απο 1000αρικο ειναι πολυυυυυ ακριβο πλεον....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως προπερσι πουλησα το ''Φαραω'' μαυρο δερματινο σαλονι μου,σε αψογη κατασταση στα 900 ευρω..Νομιζω οτι πανω απο 1000αρικο ειναι πολυυυυυ ακριβο πλεον....
    ναι οντως !!! στα 600-700 και σε πολυ ιδιαιτερες περιπτωσεις θα ηταν καλα και τα 800.. οποιος πουλαει παραπανω ειναι αστειο νομιζω !!!

Σελίδα 18 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 81617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP