Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Έρευνα στο σπίτι της Λαγκάρντ

    Tο σπίτι της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ερεύνησε σήμερα η γαλλική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την πώληση της εταιρείας αθλητικών ειδών Adidas στην τράπεζα Crédit Lyonnais.

    "Η κυρία Λαγκάρντ δεν έχει να κρύψει τίποτα", δήλωσε ο δικηγόρος της, Ιβ Ρεπικέ, όπως μετέδωσε το Reuters.

    "Η έρευνα αυτή θα βοηθήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας η οποία θα συμβάλει στο να απαλλαχθεί η πελάτισσά μου από την κατηγορία της διάπραξης οποιουδήποτε αδικήματος", πρόσθεσε.

    Η Λαγκάρντ, η οποία ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας μεταξύ 2007-2011, μέχρι το διορισμό της στο ΔΝΤ, είχε επιλέξει να προσφύγει στη διαιτησία για να τερματίσει την αντιδικία μεταξύ της τράπεζας και του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί. Η υπόθεση έληξε με διακανονισμό, τον Ιούλιο του 2008, όταν η τράπεζα κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 285 εκατομμυρίων ευρώ στον Γάλλο επιχειρηματία.

    Οι γαλλικές αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν η Λαγκάρντ ενήργησε παράνομα όταν ενέκρινε τον διακανονισμό. Έρευνες έχουν γίνει επίσης στο σπίτι και στο γραφείο του πρώην γενικού γραμματέα της γαλλικής προεδρίας Κλοντ Γκεάν, στο σπίτι του Ταπί και σε εκείνο του Στεφάν Ρισάρ, του διευθυντή του γραφείου της Λαγκάρντ την εποχή των υπό εξέταση γεγονότων.
    https://www.real.gr/DefaultArthro.as...19098&catID=11

  2. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (20-03-13), bimmerm (20-03-13), Panos 316T (20-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP