Δυστυχώς τα πιο πολλά μαγαζιά έτσι είναι δουλεύουν κατά παραγγελία έτσι ανοίγω κ γω κατάστημα με ανταλλακτικά κ ότι άλλο θέλετε να βρίσκω κορόιδα να τους κάνω μεροκάματο
Κ εγώ που ρώτησα από περιέργεια τον ίδιο για καθίσματα Μ-Πακ..."φίλε μόλις τα έδωσα, συνέχεια μου τα ζητάνε, θα λείψω για 15 μέρες και θα φέρω..."![]()
Ε36 M44Β19
στο τελος θα νομιζει αυτος οτι του κανουν πλακα
λοιπον θα το γραψω και εδω.. εβαλα επιτελους το μπλοκε !!! μενει το σαλονι μονο που θεου θελοντος θα παω αυριο να το δω και οτι γινει... παντως δεν το βαζω κατω !!![]()
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Bazil Van Sinner (20-03-13), Kazakos Garage (20-03-13), Leonidas_E39 (20-03-13), limnios.m3 e36 (20-03-13), Panos 316T (20-03-13)
Είδες διαφορά με το μπλοκέ? Γιατί με τα 140 άλογα δε σκάβουμε κιόλας! Γυρνάει προοδευτικά? Του λείπει η δύναμη για πάντες? Πως το βλέπεις?
BMW 320ci AC Schnitzer
φιλε μου δεν το δοκιμασα σωστα ακομα γιατι χθες το πηρα απο το συνεργειο και δεν ειχα χρονο για να τεσταρω καλα.. παντως πριν παω σπιτι το βραδυ το εδωσα καναδυο ψιλες και το αυτοκινητο δεν ειχε καμια σχεση με πριν... γυρναει πολυ καλυτερα και ειναι πιο ελεγχομενο !! τωρα οπως πολυ σωστα ειπες με τα 140 αλογα δεν σκαβουμε αλλα ειναι πιστευω ο μονος τροπος να χαρουμε αυτα τα λιγα αλογα που καβαλαμε !! πιστευω πως ειναι μ@λ@κια μου που το αργησα τοσο καιρο και δεν το εβαλα απο την αρχη!! μπαξιμο με ουσια !!!!![]()
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
limnios.m3 e36 (20-03-13), Panos 316T (20-03-13), skaros (20-03-13)
Και έχεις 17αρια ζαντολάστιχα αν δεν κάνω λαθος. Για δες το καλύτερα και πες εντυπώσεις μήπως με ψήσεις να λιώνω τα 16αρια μου..!
BMW 320ci AC Schnitzer
Ρε συ Τεο γιατί είχα την εντύπωση ότι είχες μπλοκέ;;;
Εάν δεν έχει και έχεις τη δυνατότητα μπάξτο με τη μια. Εγώ δεν έχω, αλλά έχω ακούσει από άλλους με is πως δεν έχει καμία σχέση.
Tsik.D. καλές drift-ιές!!!
Πες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις καλά.
Ε36 M44Β19