φιλε στελιο και εγω καποτε πηγαινα συνεχεια γηπεδο με την ΑΕΚ ολα τα εντος και σε καποια εκτος....αλλα πλεον και εγω εχω ψιλοξενερωσει...δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο (αν και φετος εχω παει σε καποια ματς)....
εγω τωρα ασχολουμαι πολυ με ρεαλ και λιβερπουλ......
απο μικρο παιδι βλεπω την ρεαλ...περα απο την ΑΕΚ ηταν η αγαπη μου....παω μπερναμπεου κτλ.....
οσον αφορα την μπαρτσελονα δεν ειναι και ετσι ακριβως οπως τα λες....
αυτοι οι παιχτες οποτε τρωνε καρτα τρεχει ολη η 11αδα και φωναζει στον ρεφ. το ιδιο και οταν δεν τους δινουν ενα φαουλ.....δεν ειναι και αυτοι μεσα στο ηθος οπως λες και υπαρχουν πολλα περιστατικα! αλλα σιγουρα δεν συγκρινονται με το ελλαντα!
τεσπα! τα ειπα αυτα για να μην λεμε μονο για τον κατιδη!![]()
![]()
δεν με ενδιαφερει ουτε ποιος ειναι ουτε τι εχει πει και σε ποιους ως το σημειο που δεν θιγει την τιμη και την υποληψη του αλλου ( και εκει ειναι αλλων δουλεια να επεμβουν...)
Ουτε εσενα γνωριζω ουτε αυτον,ομως κανεις δεν εχει δικαιωμα να οριοθετει το ποιος θα του απαντησει - σχολιασει η οχι σε ενα post του απο τη στιγμη που αυτο βρισκεται σε δημοσιο φορουμ.
Αυτη ειναι η βασικη αρχη του δημοσιου "διαλογου", δηλαδη ο καθενας εχει το δικαιωμα να σχολιαζει κατι οπου και οταν θελει αρκει φυσικα να τηρει τα παραπανω.
Αν παλι δεν θελουμε να μας απαντανε ας το ξανασκεφτουμε οταν ποσταρουμε..
υγ1 ουτε ξερω ουτε με νοιαζει ποιος ειναι αλλα αυτο το ειπα ε?
υγ2 ειμαι Παοκι αν σου λεει κατι...
υγ3 πουθενα δεν σε ειρωνευτηκα σε αντιθεση με σενα και πιστεψε αυτο το παιχνιδι ισως το ξερω καλυτερα απο σενα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-03-13 στις 15:25
bimmerm (19-03-13)
οπως σου ειπα δεν εχεις αδικο.
απλως δεν χρειαζοταν εξαρχης να τοποθετηθεις.
ειπα κατι, εγινε κατανοητο και τελειωσε εκει.
το να μου αναφερεις κανονισμους και να κανεις επεξηγησεις, να μου λες τι ομαδα εισαι και οτι μπορεις να με ειρωνευτεις οπως εκανα κι εγω, ηταν λεπτομερειες περιττες
Ένας τερματοφύλακας, πραγματικός αίλουρος…
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
bill_m3 (20-03-13), Bitz (20-03-13), chrisgiapz3 (20-03-13), gant (20-03-13), Κωνσταντίνος (20-03-13)