Σελίδα 69 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 681 έως 690 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο δεν ειδα καν τι εγραψες σου ξαναλεω

Αν ηθελα να πω ηλιθιο καποιον συγκεκριμενα, θα το εκανα.

Ο κατιδης, η αεκ η η σουπερλιγκ δεν ειναι λογοι να μαλωσω με κανεναν.
    ο παοκ ομως ειναι ετσι?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δε μίλησα για επίπεδο αλλά για βρωμιά .
    Η βρωμιά λοιπόν δεν έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό επίπεδο την καθε ομάδας .
    Οσο για παίκτες το οτι υπάρχουν αρκετοί Ελληνες που έχουν προτιμηθει απο ξένους και μεγάλους συλλόγους εμένα κατι μου λεει .
    μαλλον εννοει ο φιλος,οτι τουλαχιστον στις χωρες αυτες που και εγω συμφωνω οτι υπαρχουν μεγαλυτερα σκανδαλα,παιζεται και μπαλλα και υπαρχει θεαμα.

οσο για τον παιχτη που μιλαμε,νομιζω οτι εγινε ειδηση μεγαλυτερη απο θα γινοταν λογω συγκυριων,πολιτικων αλλα και ευαισθησιας του συλλογου προς την ιστορια του,την ιδρυτικη και οχι την αθλητικη.

εγω παντως διαφωνων να ανακατευεται ο αθλητισμος με την πολιτικη και αλλα θεματα.μπαινεις ,παιζεις,φευγεις.στην προσωπικη σου ζωη κανε οτι θες.στη αθλητικη σου ζωη ομως οφειλεις να συμπεριφερεσαι σαν προτυπο αθλητικο,οχι πολιτικο η' αλλο.παιδια σε βλεπουν και σε μιμουνται.αλλα εδω να μου πεις ο μπουρουσης εκανε χρηση αναβολικων,εβριζε την ομαδα του και τιμηθηκε να παιξει αμεσως μετα στην εθνικη για να τον θαυμασουν τα νεα παιδια..

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο παοκ ομως ειναι ετσι?

μην απαντας σε ποστς μου αν σου ειναι ευκολο.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην απαντας σε ποστς μου αν σου ειναι ευκολο.
    Σε ενα δημοσιο φορουμ τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο, απο τους κανονες δε του φορουμ κριτικη σχολιασμος και χιουμορ γινεται οσον αφορα τα γραφομενα και οχι τον συγγραφεα.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bimmerm (19-03-13), Bitz (19-03-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τον Κατιδη σαν Αεκτζης τον έψεξα πρωτος εγω εδω στο φορουμ πριν πολυ καιρο.
    Το παιδι ειναι η κλασσικη περιπτωση που περιγραφει ο Χαντες 1000% ,εχω την αμεση γνωση λογω Ντανιελ Μπατιστα απο την ΑΕΚ..
    Δυστυχως η ευτυχως οτι εκανε προκαλεσε τον κοσμο της ΑΕΚ δλδ τι να κανουμε τωρα που αυτος ο λαος δεν γουσταρει τετοια θεματα..
    Και αφου απο την αρχη της χρονιας προκαλει συνεχεια με ρουφιανιες μεσα στα αποδυτηρια δειγμα για εναν 20χρονο οτι ειναι ηλιθιος ,βρεθηκε η αφορμη να ξεσκιστει περισσοτερο..
    Αυτος το προκαλεσε οχι ο κοσμος .
    Ουτε θα φτιαξει η κοινωνια η το αηδιαστικο κυκλωμα των ΜΜΕ δεν ειμαστε αφελεις..
    Μην ενοχλειστε λοιπον ουτε να γινεστε συνηγοροι του καθε προκλητικου τυπακου..
    Αν ειναι ετσι γιατι στο φορουμ οποιος προκαλει καποιους αμεσα παιρνει την αγουσα ?
    Το ιδιο ειναι ακριβως ,δεν θελουμε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ τετοιο χαιρετισμο δεν γουσταρουμε ρε αδελφε ας παει στον γαυρο η στον βαζελο η στη ρεαλ το παληκαρακι αυτο λεμε..

Καλημερα και τελευταιο ποστ εδω για αυτο το θεμα..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 19-03-13 στις 14:51 Αιτία: ψ-ξ

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

6. The Following 8 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-03-13), bimmerm (19-03-13), gant (19-03-13), hades7 (19-03-13), Konstantinos E60 (19-03-13), Kostas_1 (19-03-13), Nino (19-03-13), Ptboul (19-03-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ενα δημοσιο φορουμ τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο, απο τους κανονες δε του φορουμ κριτικη σχολιασμος και χιουμορ γινεται οσον αφορα τα γραφομενα και οχι τον συγγραφεα.
    μαλιστα, ευχαριστω για τη διευκρινιση.

ο συγκεκριμενος συγγραφεας ειναι απο αυτους που δεν τους εχει δει κανενας και το μονο του μελημα ειναι να απαντησει εξυπνα σε ποστς καποιων.

παρομοιες εξυπναδες εχει γραψει στο παρελθον σε μενα, στον κ.Γιωργο, στο Θοδωρη και νομιζω στο Σταθη.

Μαλιστα τον εχω προσκαλεσει να ερθει και σε εναν σαββατιατικο καφε, να γνωριστουμε.

Αν κανεις μια αναδρομη, πραγμα ανωφελο κατ'εμε, ισως και να με καταλαβεις.

Ηταν πολυ σαφες αυτο που εγραψα στο ποστ μου.

Τον κανονισμο του φορουμ τον ξερω και αν εχω αποριες ξερω που να τον βρω να τον ξανακοιταξω.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχετε παρατηρησει οτι ολοι οι ποδοσφαιριστες απο 17-24 ειναι ιδιοι?

ιδιο κουρεμα, φουλ στα τατου, εριστικοι.

Μητρογλου και Αθανασιαδης ειναι αυτοι που ξεχωριζουν για μενα.

Και με το Μητρογλου να ειναι ενα κλικ καλυτερος σιγουρα. Ειναι καλυτερος στη δημιουργια και στην κινηση χωρις μπαλα για μενα.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

στρατο οι ποδοσφαιριστες οι μπασκετμπολιστες κ.α δεν εμφανιστηκαν απο παρθενογεννηση ειναι μερος της κοινωνιας, της καθε κοινωνιας ,οταν οι ηλικιες αυτες σημερα εξω δεν εχουν καταλαβει οτι μαγκα και αρσενικο δεν σε κανει το κουρεμα το μελανι το ντυσιμο το πως μιλας αλλα αυτα που εχεις στην γκλαβα σου στον καβαλο σου και στην ψυχη σου ε τοτε και αυτοι δεν θα μπορουσαν να διαφερουν σε κατι
    αντε γεια...

10. The Following 6 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-03-13), bimmerm (19-03-13), Bitz (19-03-13), gant (19-03-13), nikos1400 (19-03-13), Ptboul (19-03-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στρατο οι ποδοσφαιριστες οι μπασκετμπολιστες κ.α δεν εμφανιστηκαν απο παρθενογεννηση ειναι μερος της κοινωνιας, της καθε κοινωνιας ,οταν οι ηλικιες αυτες σημερα εξω δεν εχουν καταλαβει οτι μαγκα και αρσενικο δεν σε κανει το κουρεμα το μελανι το ντυσιμο το πως μιλας αλλα αυτα που εχεις στην γκλαβα σου στον καβαλο σου και στην ψυχη σου ε τοτε και αυτοι δεν θα μπορουσαν να διαφερουν σε κατι
    Συμφωνοι

αν και αυτα τα μοδατα, δεν θεωρω οτι μειωνουν τον ανδρισμο του καθενος.
    ο καθενας οτι αγαπαει.

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων

..πολυ καλα τα λες Αρη!

Θα θελα να προσθεσω στην παραπανω λιστα:τι αμαξι οδηγας,ποσα εχεις στη τσεπη σου και τι επιθετο εχεις.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

13. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

hades7 (19-03-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω ειμαι περισσοτερο φιλος του μπασκετ και αυτο παρακολουθω συνηθως.

καθε χρονο και χειροτερα

ομως ειναι πραγματικα ευχαριστος ο φετινος παοκ και θα ελεγα και αλλες 4-5 ομαδες εκτος των μεγαλων.
    φετος τα λεφτα ειναι λιγοτερα απο ποτε, βλεπω ομως οτι απο καποιους φαινεται να υπαρχει αγαπη. Μιλαω για παικτες φυσικα.

Δε νομιζω οτι θα επιστρεψουν οι παλιες εποχες, αλλα δεν με απογοητευει εντελως το σημερα.

την ιδια χρονικη περιοδο
    Παο, Παοκ, Οσφπ, Αρης, Αεκ και Πανιωνιος και Ηρακλης ηταν ομαδες δυνατες. Ομαδες που τις χαιροσουν

Σελίδα 69 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP