Τον Κατιδη σαν Αεκτζης τον έψεξα πρωτος εγω εδω στο φορουμ πριν πολυ καιρο.
Το παιδι ειναι η κλασσικη περιπτωση που περιγραφει ο Χαντες 1000% ,εχω την αμεση γνωση λογω Ντανιελ Μπατιστα απο την ΑΕΚ..
Δυστυχως η ευτυχως οτι εκανε προκαλεσε τον κοσμο της ΑΕΚ δλδ τι να κανουμε τωρα που αυτος ο λαος δεν γουσταρει τετοια θεματα..
Και αφου απο την αρχη της χρονιας προκαλει συνεχεια με ρουφιανιες μεσα στα αποδυτηρια δειγμα για εναν 20χρονο οτι ειναι ηλιθιος ,βρεθηκε η αφορμη να ξεσκιστει περισσοτερο..
Αυτος το προκαλεσε οχι ο κοσμος .
Ουτε θα φτιαξει η κοινωνια η το αηδιαστικο κυκλωμα των ΜΜΕ δεν ειμαστε αφελεις..
Μην ενοχλειστε λοιπον ουτε να γινεστε συνηγοροι του καθε προκλητικου τυπακου..
Αν ειναι ετσι γιατι στο φορουμ οποιος προκαλει καποιους αμεσα παιρνει την αγουσα ?
Το ιδιο ειναι ακριβως ,δεν θελουμε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ τετοιο χαιρετισμο δεν γουσταρουμε ρε αδελφε ας παει στον γαυρο η στον βαζελο η στη ρεαλ το παληκαρακι αυτο λεμε..
Καλημερα και τελευταιο ποστ εδω για αυτο το θεμα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 19-03-13 στις 15:51 Αιτία: ψ-ξ
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bazil Van Sinner (19-03-13), bimmerm (19-03-13), gant (19-03-13), hades7 (19-03-13), Konstantinos E60 (19-03-13), Kostas_1 (19-03-13), Nino (19-03-13), Ptboul (19-03-13)
μαλιστα, ευχαριστω για τη διευκρινιση.
ο συγκεκριμενος συγγραφεας ειναι απο αυτους που δεν τους εχει δει κανενας και το μονο του μελημα ειναι να απαντησει εξυπνα σε ποστς καποιων.
παρομοιες εξυπναδες εχει γραψει στο παρελθον σε μενα, στον κ.Γιωργο, στο Θοδωρη και νομιζω στο Σταθη.
Μαλιστα τον εχω προσκαλεσει να ερθει και σε εναν σαββατιατικο καφε, να γνωριστουμε.
Αν κανεις μια αναδρομη, πραγμα ανωφελο κατ'εμε, ισως και να με καταλαβεις.
Ηταν πολυ σαφες αυτο που εγραψα στο ποστ μου.
Τον κανονισμο του φορουμ τον ξερω και αν εχω αποριες ξερω που να τον βρω να τον ξανακοιταξω.
Εχετε παρατηρησει οτι ολοι οι ποδοσφαιριστες απο 17-24 ειναι ιδιοι?
ιδιο κουρεμα, φουλ στα τατου, εριστικοι.
Μητρογλου και Αθανασιαδης ειναι αυτοι που ξεχωριζουν για μενα.
Και με το Μητρογλου να ειναι ενα κλικ καλυτερος σιγουρα. Ειναι καλυτερος στη δημιουργια και στην κινηση χωρις μπαλα για μενα.
δεν με ενδιαφερει ουτε ποιος ειναι ουτε τι εχει πει και σε ποιους ως το σημειο που δεν θιγει την τιμη και την υποληψη του αλλου ( και εκει ειναι αλλων δουλεια να επεμβουν...)
Ουτε εσενα γνωριζω ουτε αυτον,ομως κανεις δεν εχει δικαιωμα να οριοθετει το ποιος θα του απαντησει - σχολιασει η οχι σε ενα post του απο τη στιγμη που αυτο βρισκεται σε δημοσιο φορουμ.
Αυτη ειναι η βασικη αρχη του δημοσιου "διαλογου", δηλαδη ο καθενας εχει το δικαιωμα να σχολιαζει κατι οπου και οταν θελει αρκει φυσικα να τηρει τα παραπανω.
Αν παλι δεν θελουμε να μας απαντανε ας το ξανασκεφτουμε οταν ποσταρουμε..
υγ1 ουτε ξερω ουτε με νοιαζει ποιος ειναι αλλα αυτο το ειπα ε?
υγ2 ειμαι Παοκι αν σου λεει κατι...
υγ3 πουθενα δεν σε ειρωνευτηκα σε αντιθεση με σενα και πιστεψε αυτο το παιχνιδι ισως το ξερω καλυτερα απο σενα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-03-13 στις 16:25
bimmerm (19-03-13)
οπως σου ειπα δεν εχεις αδικο.
απλως δεν χρειαζοταν εξαρχης να τοποθετηθεις.
ειπα κατι, εγινε κατανοητο και τελειωσε εκει.
το να μου αναφερεις κανονισμους και να κανεις επεξηγησεις, να μου λες τι ομαδα εισαι και οτι μπορεις να με ειρωνευτεις οπως εκανα κι εγω, ηταν λεπτομερειες περιττες
Ένας τερματοφύλακας, πραγματικός αίλουρος…
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
bill_m3 (20-03-13), Bitz (20-03-13), chrisgiapz3 (21-03-13), gant (21-03-13), Κωνσταντίνος (20-03-13)