Σελίδα 145 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 4595135143144145146147155195 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.441 έως 1.450 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα, πως να απαντήσω σε αυτό, πες μου εσύ.
    Ούτε τη δουλειά σου ξέρω, ούτε την Τράπεζά σου, ούτε εμπλεκόμενα πρόσωπα. Αλλά και να τα ήξερα όλα αυτά, πάλι δεν θα έβγαινε γενικότερο συμπέρασμα από την ανάλυση μιάς μεμονωμένης περίπτωσης.
    μα δεν ανέφερα μόνο δική μου περίπτωση πάνο...αναφέρω και την περίπτωση του στράτου, που εν μέσο κρίσης ανοίγει εταιρεία, και η τράπεζα του έχει έτοιμο 20φυλλο μπλόκ.

επίσεις αν ανατρέξεις κάποια ποστ πίσω, θα διαβάσεις και ένα άλλο ποστ που αναφέρω για κάποιον δανειολήπτη όπου η ασφάλεια του καταστήματος τον πέταξε έξω.

το 2012, πήραμε μονάχα μια επιταγή και αυτή δεν πληρώθηκε. ο εκδότης είναι τρίτο πρόσωπο, ενώ ο πελάτης μου που παίρνει επιταγές του ακόμα γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, απορεί πως του χορηγούνε ακόμα μπλοκ.

όταν λοιπόν οι επιταγές θα είναι μηχανογραφημένες με εγγυητή την τράπεζα, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα, και να πω πρώτος εγώ, ότι το σύστημα άλλαξε.

δυστηχώς το σύστημα παραμένει το ίδιο, εφόσων γίνονται χορηγήσεις μπλοκ, χωρίς καμμία εγγύηση, χωρίς κανένα όριο...

μέχρι τότε, δεν μπορώ ν'ακούω ότι άλλαξε το πράμα επειδή στερέψανε οι βρύσες και δεν δίνουν χρηματοδοτήσεις.

όσο για την δική μου περίπτωση, η απάντηση ξεκάθαρα ήταν ότι το χρηματοδοτικό την απέσυρε, γιατί τα λεφτά που μοιράζονταν εκείνη την περίοδο(που δεν νομίζω να άλλαξε κάτι μέσα σε 6 μήνες) ήταν για να κλείσουν παλαιότερες υποθέσεις που εκκρεμούσαν απο άλλους δανειολήπτες.

ο διευθηντής του καταστήματος, έσκυψε το κεφάλι λέγοντας...ε ρε θωμά. γνωρίζω τον πατέρα σου απο τότε που είμουνα ταμίας. όλα αυτά τα χρόνια είστε οι πελάτες που απλά μεταφέρετε, καταθέτετε. τώρα που θέλετε να κάνουμε δουλειά, δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

τιμής ένεκεν μου έκανε την πρόταση για μπλαφόν. αλλά τον ρώτησα...και εμπιστεύεσαι? γιατί εγώ του λέω δεν μπορώ να εγγυηθώ τπτ, και φυσικά δεν θέλω να ξαναμπλέξω με επιταγές.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (19-03-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι κυπριοι να ειναι πατριωτες
    αυτοι ομως που τους εκπροσωπουν ιδιοι και χειροτεροι απο τους δικους μας,καμια αντισταση δεν εφεραν παρα αναμασησαν τις γνωστες ελληνικες δηλωσεις περι χαμου σωτηριας και εθνικης συνειδησης.
    Η δαμοκλειος σπαθη κρεμαστηκε και στη κυπρο και θα κανει να κατεβει πολλα χρονια.
    Οπως λεει ο Κωνσταντινος τωρα που εβαλαν πλατες οι ρωσσοι περιπλεχτηκε η κατασταση αυτα που πιστευαν οι γερμανοι οτι και εκει θα κανουν "αποβαση"
    οπως σε εμας μαλλον φαινεται οτι δεν θα γινει ετσι.
    Ουτε απο το ευρω μπορουν να τους διωξουν ουτε το θελουν (εχουν δεκαδες λογους) και τα περι συστημικης ασταθειας που δεν θα προκληθει ειναι τριχες κατσαρες...
    Η ουσια ομως και το μηνυμα περασε τα λεφτα πια ειναι εγγυημενα σε πολυ λιγους προορισμους (γερμανια) και φυσικα το επταπλασιο του αεπ της σε καταθεσεις κεφαλαιο θα αναδρομολογηθει σε ποιο παραδοσιακους προορισμους (ελβετια λουξεμβουργο κλπ).
    πολύ σύντομα θα μάθουμε τι θα γίνει πάντως...
    sympether with chiefτης

/

4. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nino (19-03-13)

Rides
    5

Προεπιλογή

Για σκεφτείτε ότι εμας μας χάρισαν 130 δις ευρώ ενώ στους Κύπριους δεν κούρεψαν ούτε ένα

6. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

katsaraios (19-03-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

θωμα ,
    να με συγχωρεις αλλα καρνε επιταγων δεν παιρνεις με τη παραμικρη καθυστερηση σε οποιοδηποτε δανειο.
    μην λες πραγματα που δεν στεκουν.
    καρνε παλια δεν δινανε μονο οταν ειχες δυσμενη στοιχεια .
    τωρα με τη παραμικρη καθυστερηση.
    και μιλαω για αλφα ,εθνικη,κυπρου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 19-03-13 στις 09:54
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα πηγα στο λυκειο της κορης μου να δικαιολογησω καποιες απουσιες και εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα μια κυρια και ρωτουσε το εξης:
    "Παρακαλω μπορειτε να μου πειτε τι χαρτια και τι διαδικασιες χρειαζονται για να μεταφερθουνε τα εγγονια μου απο την Κυπρο εδω?"

....παγωσαν και οι δυο καθηγητες που ηταν στο γραφειο για λιγα δευτερολεπτα,...

"τι εγινε?" την ρωτησαν....
    "ακομη τιποτα,αλλα φοβουνται τα παιδια μου οτι θα εχουν σοβαρες αναταραχες και μια και βρισκονται μονο για δουλεια εκει, λενε να επανελθουν και παλι στην Ελλαδα...."
    ο καθηγητης:
    "τι νομιζετε οτι εδω ειμαστε καλυτερα?.....απλα δεν εχουμε σοβαρες αναταραχες,....ακομη.....αλλα τελος παντων,ρωτηστε στο διπλανο γραφειο ειναι ο διευθυντης μεσα να σας πει τι χρειαζεται."

...........

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    θωμα ,
    να με συγχωρεις αλλα καρνε επιταγων δεν παιρνεις με τη παραμικρη καθυστερηση σε οποιοδηποτε δανειο.
    γιάννη. όπως είπα...

τον πετάξανε έξω, γιατί ούρλιαζε επειδή δεν του έγκριναν μπλοκ, νώ είχε απλήρωτες δόσεις σε δάνειο.

για το άλλο παράδειγμα με τον πελάτη μου, το συζητούσαμε την πέμπτη επειδή ήθελε να κάνει παραγγελία με επιταγή λόγο αδυναμίας μετρητού.

αλλά πες ότι εγώ τα'χω χαμένα και φαντάζομαι πράγματα όπως λές...

το βρίσκεις λογικό να μοιράζουν ακόμα με τον ίδιο τρόπο τα μπλοκ, χωρίς καμμιά εγγύηση απο πουθενά στην περίπτωση που δεν πληρωθεί το φύλλο?

δεν ξέρω για τον δικό σου κλάδο, αλλά ο δικός μας καταστράφηκε στην κυριολεξία απο αυτό το πράγμα με τις επιταγές.

τα λεφτά που χάθηκαν είναι τόσο, όσα σχεδόν και τα προβλήματα που έχει η κάθε εταιρεία ατομικά.

εδώ λοιπόν, έρχονται τώρα και μας λένε ότι...φταίμε εμείς οι μλκς που τις παίρναμε, φταίνε αυτοί που τις κόβανε και δεν έκαναν κουμάντο, αλλά οι τράπεζες δεν φταίνε πουθενά...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    θωμα ,
    Γιαννη, να με συγχωρεις και μενα αλλα τα φυλλα μοιραζονται αβερτα.

Καποιοι κατεστραμμενοι εχουν ακομα και κοβουν.
    Δε ξερω με τι κριτηρια τους τα παρεχουν, αλλα τα παιρνουν

11. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Thomelef (19-03-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Υπαρχει ακομα κοσμος που δέχεται επιταγές ?????

13. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

S8N (19-03-13), Thomelef (19-03-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιάννη. όπως είπα...

τον πετάξανε έξω, γιατί ούρλιαζε επειδή δεν του έγκριναν μπλοκ, νώ είχε απλήρωτες δόσεις σε δάνειο.

για το άλλο παράδειγμα με τον πελάτη μου, το συζητούσαμε την πέμπτη επειδή ήθελε να κάνει παραγγελία με επιταγή λόγο αδυναμίας μετρητού.

αλλά πες ότι εγώ τα'χω χαμένα και φαντάζομαι πράγματα όπως λές...

το βρίσκεις λογικό να μοιράζουν ακόμα με τον ίδιο τρόπο τα μπλοκ, χωρίς καμμιά εγγύηση απο πουθενά στην περίπτωση που δεν πληρωθεί το φύλλο?

δεν ξέρω για τον δικό σου κλάδο, αλλά ο δικός μας καταστράφηκε στην κυριολεξία απο αυτό το πράγμα με τις επιταγές.

τα λεφτά που χάθηκαν είναι τόσο, όσα σχεδόν και τα προβλήματα που έχει η κάθε εταιρεία ατομικά.

εδώ λοιπόν, έρχονται τώρα και μας λένε ότι...φταίμε εμείς οι μλκς που τις παίρναμε, φταίνε αυτοί που τις κόβανε και δεν έκαναν κουμάντο, αλλά οι τράπεζες δεν φταίνε πουθενά...
    Θωμά και Στράτο, να με συγχωρειτε αλλα απο τη δική μου εμπειρία με τα καταστήματα που συνεργάζομαι τα οποία είναι ιδιαιτέρως μεγάλα σαν όγκος εργασιών είναι ότι εδω και δυο χρόνια οι εγκρίσεις καρνε επιταγών είναι πολυ αυστηρές.
    Πολλα φύλλα που κόβονται είναι απο παλια μεγάλα καρνε.
    Όπως και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τις επιταγές σε πλαφόν
    Αν ο πελάτης μου έχει καθυστέρηση απλή σε κάποιο Δανειο, όχι σφράγιση,
    Δεν μου τη δέχονται.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει ακομα κοσμος που δέχεται επιταγές ?????
    υπάρχει κώστα. και κυρίως τις δέχονται απο κόσμο που ήδη έχει προβλημα. νομίζουν πως έτσι θα φτάσει η ώρα που θα περιορίσουν κατά πολύ την ζημιά που έχουν πάθει...

πάρε δλδ μια πεντάρα, εκ των οποίων τα 1500 είναι για την άλλη που δεν μπόρεσα να σου πληρώσω και πάει λέγοντας.

δεν μπορείς να φανταστείς τι κόσμος υπάρχει και πόσο μπλεγμένος είναι με αυτή την ιστορία των επιταγών.

εμείς τα δώσαμε απλά μούτζα όλα τα κωλόχαρτα και ξεκινήσαμε απο την αρχή με τους δικούς μας όρους. βέβαια αυτό είναι άλλο αντίκτυπο, την τραγική μείωση του τζίρου.

ο άνετος ύπνος όμως, είναι αξία ανεκτίμητη. να ξυπνάς και να μην στέφτεσαι τι θα γίνει 15 και 30 του μήνα, ούτε να ψάχνεσαι 4 μέρες συνεχόμενα για το τι θα γίνει με 2 ή 3 κωλόχαρτα που κάποιοι τα ονομάζουν επίσημα έγγραφα πληρωμής.

για μένα πολύ τραπεζίτες έπρεπε να καθήσουν στο σκαμνί μαζί με τους εκδότες κάθε επιταγής που έσκασε.
    sympether with chiefτης

/

16. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (19-03-13), kostas 325 (19-03-13)

Σελίδα 145 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 4595135143144145146147155195 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP