Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι κυπριοι να ειναι πατριωτες
    αυτοι ομως που τους εκπροσωπουν ιδιοι και χειροτεροι απο τους δικους μας,καμια αντισταση δεν εφεραν παρα αναμασησαν τις γνωστες ελληνικες δηλωσεις περι χαμου σωτηριας και εθνικης συνειδησης.
    Η δαμοκλειος σπαθη κρεμαστηκε και στη κυπρο και θα κανει να κατεβει πολλα χρονια.
    Οπως λεει ο Κωνσταντινος τωρα που εβαλαν πλατες οι ρωσσοι περιπλεχτηκε η κατασταση αυτα που πιστευαν οι γερμανοι οτι και εκει θα κανουν "αποβαση"
    οπως σε εμας μαλλον φαινεται οτι δεν θα γινει ετσι.
    Ουτε απο το ευρω μπορουν να τους διωξουν ουτε το θελουν (εχουν δεκαδες λογους) και τα περι συστημικης ασταθειας που δεν θα προκληθει ειναι τριχες κατσαρες...
    Η ουσια ομως και το μηνυμα περασε τα λεφτα πια ειναι εγγυημενα σε πολυ λιγους προορισμους (γερμανια) και φυσικα το επταπλασιο του αεπ της σε καταθεσεις κεφαλαιο θα αναδρομολογηθει σε ποιο παραδοσιακους προορισμους (ελβετια λουξεμβουργο κλπ).
    πολύ σύντομα θα μάθουμε τι θα γίνει πάντως...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nino (19-03-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα πηγα στο λυκειο της κορης μου να δικαιολογησω καποιες απουσιες και εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα μια κυρια και ρωτουσε το εξης:
    "Παρακαλω μπορειτε να μου πειτε τι χαρτια και τι διαδικασιες χρειαζονται για να μεταφερθουνε τα εγγονια μου απο την Κυπρο εδω?"

....παγωσαν και οι δυο καθηγητες που ηταν στο γραφειο για λιγα δευτερολεπτα,...

"τι εγινε?" την ρωτησαν....
    "ακομη τιποτα,αλλα φοβουνται τα παιδια μου οτι θα εχουν σοβαρες αναταραχες και μια και βρισκονται μονο για δουλεια εκει, λενε να επανελθουν και παλι στην Ελλαδα...."
    ο καθηγητης:
    "τι νομιζετε οτι εδω ειμαστε καλυτερα?.....απλα δεν εχουμε σοβαρες αναταραχες,....ακομη.....αλλα τελος παντων,ρωτηστε στο διπλανο γραφειο ειναι ο διευθυντης μεσα να σας πει τι χρειαζεται."

...........

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP