Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
ναι οκ, δεν διαφωνώ, αλλά όλο αυτό γίνεται λόγο αδυναμίας και τπτ παραπάνω.
όταν εγώ θέλω να πάρω δάνειο 30-40κ για να βγώ προς τα έξω και με κόβουνε και ταυτόχρονα μου λένε να πάω σε πλαφόν, αυτό τι είναι?
μην λέμε ότι θέλουμε, οι τράπεζες μας λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν και προ κρίσεως. το ότι δεν δίνουν λεφτά, δεν είναι αποτέλεσμα καλού ελέγχου.
ορίστε...ενήμερος είμαι, άλλα χρέη δεν έχω, περιουσία έχω, μπίζνες πλαν για το τι θέλω να κάνω τα λεφτά έχω (δεν τα θέλω δλδ για να περάσω και να βουλώσω τρύπες, αλλά για να επενδύσω στην δουλειά μου). και πάλι, @@...δλδ αν δεν μπορώ να πάρω εγώ με αυτά τα δεδομένα, ποιος μπορεί και παίρνει? τι άλλο πρέπει να έχω για να μου χορηγηθεί χρηματοδότηση πέρα απο αυτά που αναφέρω? να κάνω κάθε βδομάδα εξομολόγηση σε πνευματικό???
πραγματικά δεν καταλαβαίνω. επίσεις, η χορήγηση μπλοκ είναι δεδομένο. ζωντανό παρ΄δειγμα ο στράτος, που με την καινούρια εταιρεία του είχαν έτοιμο 20φυλλο μπλοκ.
μην γελιέσται, γιατί τπτ δεν έχει αλλάξει. το μόνο που άλλαξε, είναι ότι τελειώσαν τα λεφτά. όλα τα υπόλοιπα είναι για να'χαμε να λέγαμε...