Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστοφορε νομίζω οτι αν είσαι στη θέση του αδύναμου δεν μπορείς ουσιαστικά να ζητάς εγγυήσεις ειναι σαν να σε σταματούν με πιστόλι να σου λένε ληστεία να λες θα σας δώσω το πορτοφόλι αν μου εγγυηθειτε οτι δεν θα μου πάρετε τα χρυσαφικά, λες να τα γλυτωσεις; Δυστυχώς και σεις και μεις είμαστε στο καναβάτσο και εκληπαρουμε το διαιτητή να σφυρίξει γρήγορα στο δέκα
    Συμφωνω εν μερη Αρη, ομως
    Το δανειο θα γινοταν με κυριο σκοπο την ανακεφαλαιοση των τραπεζων.
    Εχουν μεινει τραπεζες μετα και την δημοσημοποιηση της εκβιαστικης προτασης που μας εχουν κανει ?
    Οτι και να γινει οι τραπεζες και η οικονομια εχουν ηδη πεταξει την μπιελα απ το πλευρό.
    Ειναι πλεον το ιδιο ποσο που θα χρειαστουν απ την στιγμη που το 50-60% των καταθεσεων μολις ανοιξουν οι τραπεζες θα εξαφανιστει ?
    Μιλαμε οτι θα φυγουν δισεκατομυρια. Ηδη ο Πουτιν ειπε στους Ρωσους να φερουν τα χρηματα στη Ρωσια.
    Απ οτι λεγεται ισως καλυφτουμε εν μερη με δανειο απ την Ρωσια, την Κινα ή και εταιριες κολοσους που θελουν να αρπαξουν το φυσικο αεριο.
    Θα δειξει μεχρι την πεμπτη που θα ανοιξουν οι τραπεζες.

@Αρη (s&n). Μαλλον μιλας για εξερέσεις. Δεν εδιναν 5% φιλε τοκο οι τραπεζες εδω.
    Εναι δυνατόν να δινουν 5% και το στεγαστικο δανειο να ειχε επιτοκιο 4.5% ??
    M3 CSL

2. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

hades7 (19-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP