Το ξέρω για το dynavin.
Ευχαριστημένοι?Τα έχει όλα?
Στον τύπο στου ρέντη κάνατε τοποθετηση?
Το ξέρω για το dynavin.
Ευχαριστημένοι?Τα έχει όλα?
Στον τύπο στου ρέντη κάνατε τοποθετηση?
UP YOURS!
Εχεις Harman Kardon μεσα? Ολο το συστημα κομπλε?
Όχι!
Ντριφτάδικο εξοπλισμο!!
Απλό ηχοσύστημα
UP YOURS!
trifonas (18-04-13)
αα οκ τοτε ενταξει..σε ρωτησα γιατι και εγω ηθελα ετσι οπως ειπες και εσυ να βαλω μια οθονη και να εχει τα παντα! Ειχα αγορασει πριν λιγους μηνες το τελευταιο μοντελο της Dynavin το οποιο ναι τα εχει ολα! ΑΛΛΑ
το εστειλα πισω εγκαιρα περνωντας τα χρηματα πίσω, μιας και απο παροτρυνση πολλων απο αυτων που περνανε ηχοσυστηματα, λογω του οτι εμενα φοραει Harman Kardon, 6δισκη σιντιερα, DVD MK4 κλπ..Ειναι δηλαδη κομπλε και για να μπει η Dynavin επρεπε να ξηλωθει ολοκληρη η πλεξουδα απο μπροστα μεχρι πισω!!! Διοτι ολα συνεργαζονται μεταξυ τους και στην ουσια θα εμπαινα σε μια διαδικασια μεγαλη και θα το "χαλούσα"
Οποτε τωρα εσυ εαν δεν τα εχεις ολα αυτα μπορει να ειναι ποιο ευκολο να μπει χωρις να χαλασεις τα υπολοιπα ή μπορεις αν θες να βαλεις μια συγκεκριμενη πλακετα η οποια συνδεεται στην ΟΕΜ οθονη και παιζει USB, συνδεεται με I-POD, I-Phone κλπ..
Αυτη εδω ειναι: https://www.ebay.co.uk/itm/350656958...84.m1438.l2649
Σκεφτομαι να την παρω καποια στιγμη..Λενε οτι κανει δουλεια..![]()
οι πρωτοι που πηραμε το 2010 ηταν με group buy και η αγορα εγινε απο θεσσαλονικη λογω καλητερης τιμης. εχουν παρει παιδια απο τον τυπο στου ρεντη και ειναι ευχαριστημενα. αν το δουν το θεμα θα γραψουν απαντηση. μεχρι τωρα φιλε μου και απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο αλλα παιδια που εχουν παρει δεν υπηρξε καποιο προβλημα στα μηχανηματα. ναι το μηχανημα ειναι κομπλε εχει τα παντα απο dvd συνδεση με καμερα οπισθοπορειας bluetooth συνδεση με ψηφιακο δεκτη για τηλεοραση και χειρισμο απο τιμονι καθως και navi. ειναι κομπλε δε λειπει τιποτα
A8hnaios (20-03-13), Dr. Yamastura (18-03-13)