Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    21-01-10
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Μηνύματα
    7.711
    Thanked
    22530
    Rides
    1

    Προεπιλογή



    Ζεστό ρεπορτάζ. Οι βάζελοι για 2η φορά στην σέντρα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

    katsaraios (18-03-13), Konstantinos E60 (17-03-13), Panos 316T (19-03-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.953
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Unhappy Από τον Ντι Κάνιο στον Κατίδη…




    Ο σάλος που έχει προκληθεί από τον ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη στον πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχε χθες στο ματς με τη Βέροια, μεγάλος.
    Όμως κι άλλοι ποδοσφαιριστές πριν από αυτόν το είχαν ξανακάνει.
    Στις 11 Δεκεμβρίου του 2005, ο Πάολο Ντι Κάνιο σκόραρε στο ματς της Λάτσιο κόντρα στη Λιβόρνο και έφυγε να πανηγυρίσει μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς των «λατσιάλι».
    Ο Ιταλός σήκωσε ψηλά το χέρι του και χαιρέτησε ναζιστικά τους φίλους της ομάδας.
    Τότε, ο Ντι Κάνιο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ενώ λίγο καιρό πριν το είχε ξανακάνει στο ντέρμπι κόντρα στην Ρόμα αλλά η ιταλική λίγκα τον άφησε ατιμώρητο.
    Ο Ντι Κάνιο είχε δηλώσει τότε, «ο πανηγυρισμός μου δεν είχε πολιτικό περιεχόμενο και θα συνεχίσω να χαιρετώ τους φίλους της ομάδας έτσι. Είμαι φασίστας αλλά όχι ρατσιστής. Έκανα τον χαιρετισμό των Ρωμαίων». Στην αυτοβιογραφία του μάλιστα είχε γράψει, «ο Μουσολίνι ήταν πολύ πειθαρχημένο και ηθικό άτομο, ο οποίος έχει παρεξηγηθεί από την ιστορία».
    Τέτοιο περιστατικό είχε γίνει και στην Αγγλία με πρωταγωνιστή τον νυν ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Τζόντζο Σέλβι. Ο άσος αγωνιζόταν τον Νοέμβριο του 2011 με τη φανέλα της Μπλάκπουλ που έπαιζε με τη Λιντζ (5-0 νίκησε η Μπλάκπουλ για την ιστορία) και μετά το γκολ που πέτυχε πανηγύρισε σαν τον Ντι Κάνιο, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Ο ίδιος, με δηλώσεις του αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία.
    Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, η Μπάγερν αντιμετώπιζε τη Νυρεμβέργη και ο Μάριο Μάντζουκιτς σκόραρε. Ο Κροάτης επιθετικός ύψωσε το δεξί του χέρι πανηγυρίζοντας το τέρμα που πέτυχε μαζί με τον Τζερντάν Σακίρι. Και οι δύο κατηγορήθηκαν πως ο χαιρετισμός τους απευθυνόταν προς τους πρώην Κροάτες στρατηγούς, Άντε Γκοτόβινα και Μλάντεν Μάρκατς, οι οποίοι μία ημέρα νωρίτερα είχαν αθωωθεί για εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
    Βέβαια και παλαιότερα είχαμε τέτοια σκηνικά. Συγκεκριμένα, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Χανς Βέλκε, ο φωτογραφικός φακός έχει αποθανατίσει τον Ολυμπιονίκη να χαιρετάει ναζιστικά. Άλλες εποχές τότε!
    Πρόσφατα όμως, σε ένα γυμνάσιο των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Greely High School, τρεις παίκτριες της ομάδας μπάσκετ έβγαλαν φωτογραφία κάνοντας τον ναζιστικό χαιρετισμό, την οποία πόσταραν στο twitter.
    Πηγή: sport-fm



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  4. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    Panos 316T (19-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP