-
εχουν γραφτει σε αλλα τοπικ για προστασιες και πλυσιματα καθως και προιοντα σχετικα με το θεμα,αλλα και η περιγραφη σου ειναι πολυ καλη.
το πλυσιμο ειναι ασχολια.οπως και το κερωμα και ολα τα περι περιποιησης.αξιζει αν σου αρεσει.αν δεν σου αρεσει δεν αξιζει και το πας σε καποιον αλλο.
ασχολιες υπαρχουν πολλες.για καποιους μερικες ασχολιες αξιζουν ενω οι ιδιες για καποιους αλλους οχι.ειναι θεμα γουστου.
εγω οταν εχει ζεστο καιρο μαρεσει να το πλενω ,αλλα τον χειμωνα το παω σε αφροποιητη.
το πλενω με 2 σφουγγαρια με μικροινες της Sonax https://www.mysonax.gr/autoshop/prod...id_product=232 και σαμπουαν Gloss Sampoo.ενα για τα χαμηλα μερη και ενα για το υπολοιπο.ενα τριτο συνθετικο για τις ζαντες και ειμαι οκ.
δεν χρησιμοποιω 2 κουβαδες αλλα εναν.ομως πλενω με ελαχιστα ανοιχτο λαστιχο για να λιπανθει μαζι με το σφουγγαρι.νομιζω ειναι ο καλυτερος τροπος στο χερι αρκει να εχουμε ελαχιστα ανοιχτο το λαστιχο,να κανουμε και οικονομια...
το στεγνωμα θεωρω οτι ειναι το προβλημα και πιστευω οτι εκει γινεται η δημιουργια της αραχνης.και εγω 2 πετσετες χρησιμοποιω οχι μεγαλες και ακριβες οπως στο παραπανω παραδειγμα,μια για τα πρωτα νερα και μια αμεσως μετα για να στεγνωσει.και μια για τα τζαμια.αλλα οσο και να ταμποναρεις πιστευω οτι αν δεν σκουπισεις κανονικα τα νερα δεν φευγουν και δεν στενγωνουν τελιως με αποτελεσμα να υπαρχει παντα ενα φιλμ που θα αφησει γραμμες η' αλατα ελαχιστα βεβαια για να τα διακρινεις ειδικα σε ανοιχτοχρωμα .
τελικα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο πλυσιμο οσον αφορα το χρωμα και το αποτελεσμα .το πλυσιμο στο χερι η' με αφρο? νομιζω και τα 2 καλα ειναι αρκει στο χερι να το κανεις προσεκτικα και στον αφρο να χρησιμοποιεις σωστα υλικα και σε καλες αναλογιες.
στο στεγνωμα ομως εχεις μια επιλογη.τις πετσετες...οποτε η αραχνη δυσκολα αποφευγεται,εστω και αν μαυτον τον τροπο την καθυστερεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 14-03-13 στις 15:53
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP