Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδή ασχολούμαι με διαγνώσεις (ερασιτεχνικά), μπορεί να σου επιβεβαιώσει και ο φίλτατος Γιώργος (Ε461800) που έχει lpg στη μπέμπα του, ότι το υγραέριο θέλει πολύ προσοχή και συνεχή έλεγχο στο διαγνωστικό... επειδή η ρύθμιση που κάνουν στα συστήματα υγραερίου είναι "στατική" μπορεί να χαλάσουν οι προσαρμογές (adaptations) για κάποιο λόγο και χωρίς να το καταλάβεις να δουλεύεις με λ = 1.2 ή σε τιμές οριακά εντός ορίων... τότε πάει η οικονομία που κάνει και μελλοντικά ενδέχεται και το κινητήρι σου να το "πάρεις" στα χέρια...
Γιά αυτό και είπα στο φίλτατο να βρει έναν τεχνίτη σωστο και σοβαρό ο οποιος θα σεβαστεί αυτον και την περιουσία του ,διότι οι ποιο πολλοι προγραματίζουν το αέριο στο auto calibration, διότι δέν το γνωρίζουν καλά το αντικείμενο , να πάρνουν μετρήσεις απο τους Λ και θα πρέπει εάν όχι κάθε έξι μήνες μια φορά το χρόνο να πηγαίνουμε στον εγκαταστάτη αεριου για έλενχω προγράμματος χαρτογράφηση αερίου.Βέβαια όλα αυτά κάποιος θα πει ότι είναι τραβηγμένα ,εγώ θέλω να είμαι 100% σιγουρος για το αμάξι μου και δέν θέλω να είμαι κάθε μέρα στα συνεργεία, να είσαι σίγουρος όμως ότι και το αμάξι έχει δικιές ασφαλιστικές δικλήδες έτσι ώστε να μην πάθεις ζημία !!!!!Δέν χρειάζεται να το φοβάσαι αρκεί να ψαχτείς και να ρωτήσεις !!!Φίλος δικος μου και το Τάσου είναι συνέχεια με το πόδι έξω απο το πάτωμα ,με αέριο φυσικά και έχει κάνει πάνω από 55000χλμ !!!!