nikos1400 (16-03-13), STREETRACING (13-03-13)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
nikos1400 (16-03-13)
https://www.ebay.co.uk/itm/Osram-W5W...item35c1a4bcc9
Εμπαξα αυτες στα εμπρος φαναρια, τελειες!!! Τρομερα δυνατο λευκο, και δεν ειναι χυμα smd led οπως οι αλλες που ειχα και απο κοντα φαινοταν χαλια. Φωτο το βραδυ.
Α ξεχασα, μου επεσε η smd led μεσα στο φαναρι γαμω το κερατο μουΜεσα στη βδομαδα αν βρω χρονο θα βγαλω το φαναρι να το γυρισω τουμπα να τη τραβηξω με μυτοτσιμπιδο.
Το σκεφτηκα αλλα δεν θα προλαβω τωρα γιατι εχω κατι δουλειες, θα δοκιμασω αυριο με ησυχια, με κρεμαστρα ισιωμενη και ισχυρη διπλης ή απλα θα το αφησω ετσι μεχρι να βγαλω το προφυλακτηρα μεσα στη βδομαδα που θελω να μαζεψω κατι σημαδια και χτυπηματακια, να βγει το φαναρι και να βγει και το led.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εχω Νικολα αλλα δεν χωραει να περασει απο τη τρυπα της ψειρας..
Παντως οι λαμπες γαμουν! Εχω αλλαξει 3 φορες ψειρες, μια ηταν λιγο μπλε, μια ηταν ψοφιο ασπρο, αυτες ειναι τελειες. Και δειχνουν σαν λαμπες και οχι χυμα λεντακια γυρω γυρω.. Σουπερ μπαξιμο, τρομερη αλλαγη. Θα ανεβασω φωτο το βραδυ.
Ο Αγγλος τον παιζειΕιχαμε πει πως θα τις παρει/στειλει Δευτερα και θα τις εχω σημερα ή αυριο. Χθες μου ειπε πως τον καθυστερει η ΟΖ.. οποτε απο βδομαδα. Δεν χαλιεμαι ομως γιατι δεν αφηνω ουτε 1¤ στους Ελληναρες που θα βγαζαν κοντα ενα 500αρικο για να κανουν οτι και ο Αγγλος, παραγγελια και αποστολη..
![]()
mark e92 (21-03-13)