Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Ε36 Μ3 powered by S54

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου αλλά ο MSS54 δεν βγάζει αναλογική έξοδο για το check engine μόνο μέσω can-bus που το καντραν του Ε36 Μ3 δεν έχει, συνήθως όλοι καταργούν το check engine και το limp-mode μαζί με ένα σωρό άλλα (γιατί δεν μπορούν να τα διαχειριστούν) και έτσι ο κινητήρας γίνεται ευάλωτος.

2. The Following 3 Users Say Thank You to s42performance For This Useful Post:

BILL007 (14-03-13), ntinose30 (13-03-13), TSAF (14-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο s42performance Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου αλλά ο MSS54 δεν βγάζει αναλογική έξοδο για το check engine μόνο μέσω can-bus που το καντραν του Ε36 Μ3 δεν έχει, συνήθως όλοι καταργούν το check engine και το limp-mode μαζί με ένα σωρό άλλα (γιατί δεν μπορούν να τα διαχειριστούν) και έτσι ο κινητήρας γίνεται ευάλωτος.
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΑΣ.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΛΟΙΠΟΝ.....ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ OBD ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΟΛΑΡΟ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΣΕ ΓΝΗΣΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ......

4. The Following User Says Thank You to ntinose30 For This Useful Post:

TSAF (14-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP