Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos_e93 Δεν μίλησα για ικανότητα ούτε για παιχνίδι μισής άντε μια ώρας για τους φαν του είδους ...... Θεωρώ κατ'εμέ πως σ' ένα ταξίδι οι στροφές είναι κουραστικές οπότε προτιμώ το ισιάδι ... Τα μεγαλύτερα οδικά έργα παγκοσμίως γίνονται για την επίτευξη αυτού το πράγματος .... Έτσι όπως τα λέτε εσείς εγώ λέω να ακυρώσουμε και την άσφαλτο και να τρέχουμε σε χωματοδρόμους σαν τα wrc ( just kidding of course ) anyway i rest in my case Οπως και οι πολλες και μεγαλες ευθειες κουραζουν η διαδρομη προς το 2ο ποδι ειναι ωραια αλλα το καλοκαιρι που παμε εχει και κινηση οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα.. Ιδανικη εποχη ειναι τωρα την ανοιξη
-------------------
Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Aπο Ολυμπιαδα-Αρναια....τωρα σε λιγο μολις θ'αρχισει να πρασινιζει Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Ιδανικη εποχη ειναι τωρα την ανοιξη ...και μολις μουρθε μια ιδεα αλλα στα καπακια εξανεμιστηκε θα λεγα να παμε για κανα σουβλακι στον Α'ι'Προδρομο και απο κει μια αναβαση Αρναιας να αναψουμε και ενα κερακι στον προστατη μας. αλλα δεν ξερω τι γινετε με τα ΜΑΤ
* fb page flickr Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..
Αρχικό μήνυμα απο gant Είσαι petrolhead? ντριφτάς? γκαυλοτίμονος? Ιδού η διαδρομή σου. Stremnaya Road is named "the road of the death". Bolivia. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο VATANEN ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!!!!
gant (14-03-13), hades7 (14-03-13), Kostas_1 (14-03-13)
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο VATANEN ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug Εκει την παλεψανε κατι Αμερικανοι νταλικεριδες.Μπουνια τα πηγαινανε τα FH... "IRC Deadliest Roads" λεγοταν η σειρα. Για τον Αγ.Μερκουρη στην Παρνηθα, τι λετε; Την εχω κανει 3 φορες με το 205 rallye, μπρος-πισω...
A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!
Bazil Van Sinner (14-03-13)
Έχεις 205 rallye; Εύγε νέε μου.
Κανονισμός του Φόρουμ