Ντεφ να γινει ειπα να το κρατησω κρυφο,αλλα δεν παει αλλο!!!!Ειμαι βαρια αρρωστος,και μπορει να με ριξει στο κρεββατι η ελλειψη αδρεναλιτιδας,για πανω απο ενα 24ωρο!!!!οποτε πρεπει με ΟΤΙ εχω στα χερια μου ΚΑΤΙ να κανω ετσι ωστε να δουλεψουν οι αδενες εκκρισης της!!!!
Η Ιστορια παει χρονια πισω,τοσα οσα ,που δεν ειχαμε ουτε τηλεφωνο ουτε καμερα ουτε φωτογραφικη και λαπτοπ μαζι μας!!!!Τοσα οσα με διακοσες δραχμες σουπερ,γυρνουσαμε με την ντατσουνα του παππου ολοκληρο βραδυ!!Τι ειπα,του παππου ε???Τοσα οσα,ω τι μοιραιο,τα περισσοτερα αυτοκινητα που επεφταν στα χερια μας ηταν πισωκινητα,το datsun,κατι cherry,κατι kadett,ascona,mazda καροτσα και L κλουβα με τους 13αρηδες πισω,μεχρι και το subaru της γιαγιας μου,πισωκινητο ηταν και με τον κινητηρα πισω κι ολας!!!!Και που τα οδηγας χωρις να σε δει κανενας?????Στον καμπο σε κανα εκκλησακι...καπου απομερα με κακη εως ανυπαρκτη ασφαλτο(τις περισσοτερες φορες) και παντα μα παντα με 2,3 καλες στροφες!!!!Ε το τι καναμε ΔΕΝ λεγεται!!!!12 και 13 χρονων πεντε-πεντε μεσα στα αμαξια και οδηγηση χωρις αυριο,ντριφτ....τι ειναι αυτο???ΜπΑΑΑΑΑΝΤΕΣ ατελειωτες οσο παει,οπου παει και με οσα παει!!!!Το καλο ειναι οτι εμεις(η παρεα μου)δοξα ΤΟΝ Μεγιστο,την γλυτωσαμε,καποιοι αλλοι εφυγαν....το καλυτερο ειναι οτι το καναμε για ΕΜΑΣ και οχι για αλλους(σημαντικο!),το κακο ειναι οτι τοτε το να εχεις καμερα ηταν υπερ-ατου,ασε που ηταν και τεραστιες οποτε τζιφος!!!!Ολα χαραγμενα στην μνημη μας(εεεε και σε κατι γονατα,κεφαλια.....:hy stericalbs1
Το λοιπον???Παντα κατι καναμε,οποτε μπορουσαμε ...δυστυχως δεν περισσευουν τα μαμημενα....οριστε και το πρωτο βιντεακι που εγραψα καπου στο 2004 νομιζω, με ενα ασκονα που ειχαμε παρει μισο μισο με τον μπιλια....πεθανε εν ωρα προσπερασης τρακτερ
εσπασε το καρτερ και εφτυσε την μπιελα απο τον 4ο κυλινδρο στο δρομο
![]()
Μετα αγορασα ενα ΜΧ5 το οποιο το πετσωνα ασχημα,το δωσα γιατι ενοιωθα οτι θα κουμπωσω 3η σε καμια μπαντα και δεν θα την γλυτωνα μετα.Μοσχοπουληθηκε ΑΛΑΒΩΤΟ
Το χω το θεμα οι περιστασεις δεν με αφηνουν να ανοιχτω πολυ.Ελπιζω οτι τωρα με τα παιδια θα κανουμε καλη φαση!χαρα στην 30αρα που θα γλενταει 3 αντρες!!!!!!