Καιρο διαβαζω αυτο το νημα και θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου. Δεν θα πω αν ειναι καλος η κακος μαστορας ο Τσεβας γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη. Η γνωμη μου ειναι οτι ο συγκεκριμενος ειναι ακριβος μαστορας. Θα μου πεις φιλε ο καθενας αξιολογει την δουλεια του και καλα κανει. Η δικια μου εμπειρια ειναι η παρακατω:
Το αμαξι μου ηθελε δισκο πλατο bmw E46 N42B20. Παω στο συνεργειο και ρωταω μια τιμη για αλλαγη δισκο πλατο ρουλεμαν εργασια και μου λεει 400-430 ευρω θα δουμε. Του λεω ρε μαστορα πολλα δεν ειναι? Και μου λεει εδω περνουμε για τα Ε30 300-320 ευρω. Τον ευχαριστησα και εφυγα.
Εδω θελω να πω εγω σαν Σαββας η τιμη καθοριζεται απο το μοντελο? Εγω θα ελεγα οτι η τιμη καθοριζεται απο το κοστος ανταλλακτικου και απο την ωρα εργασιας που θα χρειαστει για να ειμαστε δικαιοι. Το κοστος του ανταλλακτικου για εμενα που ειμαι ιδιωτης ηταν 150 ευρω για δισκο πλατο ρουλεμαν luk , οτι φοραει απο τη μανα του το αμαξι. Ποσα θες να βγαλεις ρε κυριως? Εδωσα αλλα 100ευρω και τον περασα συνολο 250 ευρω. Εσυ γιατι θες αλλα 150? Μαγια θα κανεις?
Αυτη παιδια ειναι η προσωπικη μου γνωμη καθαρα και μονο. Οπως προειπα ο καθενας κοστολογει την δουλεια του. Απλα θα ηθελα να πω οτι στις εποχες που ζουμε θα πρεπει και οι μαστορες να βαλουν λιγο νερο στο κρασι τους αν θελουν να συνεχισουν να εχουν μαγαζι και να μην κλαιγονται μετα οτι μας χτυπησε η κριση,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ