Η έννοια "γνήσιο" είναι λεπτή...
Και συγκεκριμένα για δίσκο-πλατό και το μαμά είναι Luk...
Απλά όταν πας για αλλαγή και αγοράσεις απευθείας από την bmw το πληρώνεις 2 ή 3 φορές πάνω απ'ότι να τα πάρεις κατευθείαν από τη luk...
Για εμένα αν οι κωδικοί της luk που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία bmw και οι κωδικοί της συσκευασίας luk είναι ίδιοι, θεωρώ ότι είναι το ίδιο πράγμα....
katsaraios (21-03-13), Kostas_1 (13-03-13), S8N (13-03-13)
Σου εδωσε τιμη για luk?
Το αυτοκινητο απο το εργοστασιο φορα ζακς δισκο-πλατω κ ρουλεμαν fag αν δεν κανω λαθος.
Μπορει να σου εδωσε τιμη για κιτακι της zachs που ειναι ακριβοτερο απο το luk.
Κ εγω luk ειχα βαλει αλλα ο δισκος του luk ηταν valeo.
H luk παντρευει πραματα κ σου δινει κιτακι.
Δεν ειναι ουτε κατασκευαστης ουτε επισημος προμηθευτης.
Δεν ειναι ΟΕΜ με λιγα λογια.
Ο δισκος που κατεβασα απο το αμαξι ηταν zachs.
Κ ουδεμια επαφη εχουν στο κοστος κ την ποιοτητα.
Ο δισκος μου τωρα αμα ζοριστει μυριζει. Κ πατιναρει.
Με τον zachs αυτο απλα δεν γινοτανε.
Μπορει να τελιωνα τα λαστιχα μεσα σε ενα βραδυ αλλα ο δισκος απλα δεν ενιωθε.
Bassakos (20-03-13), Vassilis ///M (16-03-13), zaharias (16-03-13)
Καλημέρα!
Τί να σου φίλε ghost-rider... εγώ ότι έβγαλα... έβαλα... luk είχε μαμά, luk ξαναμπήκε... στην ίδια τιμή έπαιρνα και zachs... τώρα αν κρατήσει λιγότερα χιλιόμετρα δεν μπορώ να σου πω ακόμα.. προς το παρόν έχω κάνει 50k km και ξυρίζει ο συμπλέκτης... τέλος πάντων..... ίσως αυτά πρέπει να συζητηθούν σε άλλο topic γιατί έχουμε "ξεφύγ" () από το thread...
katsaraios (21-03-13)
Φθηνο δεν τον λες αλλα ειναι σαφως φθηνοτερος απο τα εξουσιοδοτημενα.
Το θεμα ειναι οτι το συνεργειο ειναι μεν εξειδικευμενο αλλα πολυ κοντα στο να παρει επισημη πιστοποιηση και αν συμβει αυτο τοτε οι τιμες ειδικα της εργατωρας θα γινουν σαν τα εξουσιοδοτημενα.
Τα ανταλλακτικα που προωθει ναι ειναι τα μαμα και ειναι θεμα πολιτικης του συνεργειου για δεκαδες λογους που μπορει να φανταστει ο καθενας.
Το μεγαλο ατου ομως και η ειδοποιος διαφορα που στο τελος αν το υπολογισεις μπορει να ειναι και φθηνοτερος ειναι οτι στον τσεβα οτι ωρα αρκει να ειναι ανοιχτα μπορεις να πας να τσεκαρουν το θεμα σου, να μπριζωσουν το αμαξι σου, να πουν την επαγγελματικη γνωμη τους χωρις να σε χρεωσουν, χωρις να σου ανοιξουν καρτελα για την πλακα που μετα θα περασει απο ταμειο.
Αν παλι τους εμπιστευθεις για servise θα εχεις αμεση επαφη, δεν θα ερθει ο οδηγος να παρει το αμαξι σου να το παει καπου που ουτε ξερεις τι γινεται και ποιοι δουλευουν εκει μεσα, και ουτε να βλεπεις τι ακριβως κανουν!
Το σημαντικοτερο δε και ρωτηστε τους οποιος παει ξανα εκει για να το τσεκαρει ειναι οτι αν για καποιο λογο μεινεις στο δρομο με ενα τηλεφωνο στο τσεβα μπορεις να βγεις απο δυσκολες καταστασεις...
Προσωπικα μονο θετικα εχω να πω για τη μεχρι τωρα συνεργασια μου μαζι τους και ελπιζω να παραμεινει ετσι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 13-03-13 στις 15:02
bmwcompactjohn (16-03-13), Eleni (06-03-14), Konstantinos E60 (16-03-13), kostas 325 (13-03-13), Kostas_1 (13-03-13), nikos1400 (16-03-13), PANOS-E60 (13-03-13), S8N (13-03-13), zaharias (16-03-13)
120ie87 (06-03-14)
spar@ (21-03-13)
hades7 (21-03-13), katsaraios (21-03-13)