Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 52

Θέμα: Συνεργείο ΤΣΕΒΑΣ

Rides
    1

Προεπιλογή

Καιρο διαβαζω αυτο το νημα και θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου. Δεν θα πω αν ειναι καλος η κακος μαστορας ο Τσεβας γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη. Η γνωμη μου ειναι οτι ο συγκεκριμενος ειναι ακριβος μαστορας. Θα μου πεις φιλε ο καθενας αξιολογει την δουλεια του και καλα κανει. Η δικια μου εμπειρια ειναι η παρακατω:

Το αμαξι μου ηθελε δισκο πλατο bmw E46 N42B20. Παω στο συνεργειο και ρωταω μια τιμη για αλλαγη δισκο πλατο ρουλεμαν εργασια και μου λεει 400-430 ευρω θα δουμε. Του λεω ρε μαστορα πολλα δεν ειναι? Και μου λεει εδω περνουμε για τα Ε30 300-320 ευρω. Τον ευχαριστησα και εφυγα.

Εδω θελω να πω εγω σαν Σαββας η τιμη καθοριζεται απο το μοντελο? Εγω θα ελεγα οτι η τιμη καθοριζεται απο το κοστος ανταλλακτικου και απο την ωρα εργασιας που θα χρειαστει για να ειμαστε δικαιοι. Το κοστος του ανταλλακτικου για εμενα που ειμαι ιδιωτης ηταν 150 ευρω για δισκο πλατο ρουλεμαν luk , οτι φοραει απο τη μανα του το αμαξι. Ποσα θες να βγαλεις ρε κυριως? Εδωσα αλλα 100ευρω και τον περασα συνολο 250 ευρω. Εσυ γιατι θες αλλα 150? Μαγια θα κανεις?

Αυτη παιδια ειναι η προσωπικη μου γνωμη καθαρα και μονο. Οπως προειπα ο καθενας κοστολογει την δουλεια του. Απλα θα ηθελα να πω οτι στις εποχες που ζουμε θα πρεπει και οι μαστορες να βαλουν λιγο νερο στο κρασι τους αν θελουν να συνεχισουν να εχουν μαγαζι και να μην κλαιγονται μετα οτι μας χτυπησε η κριση,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 13-03-13 στις 14:17
    quattro ist fur sissies

2. The Following 8 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

120ie87 (06-03-14), bakalos (13-03-13), bmwcompactjohn (16-03-13), JimE36 (21-03-13), Ptboul (13-03-13), S8N (13-03-13), Vassilis ///M (13-03-13), Ε91 (13-03-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχεις απόλυτο δίκιο, Σάββα, αλλά βάζω στοίχημα ότι θα σου έβαζε δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν σε γνήσια ανταλλακτικά BMW τα οποία αυξάνουν πολύ το κόστος. Το αυξάνουν όχι γιατί είναι απαραίτητα καλύτερα, αλλά γιατί έχουν τριπλοκέρδη μέσα στην τιμή. Εδώ του είπα να του φέρω powerflex σινεμπλόκ και μου γύρισε την πλάτη. Εντάξει, ο άνθρωπος βάζει μόνο γνήσια. Θα μου πεις, αν ήθελες γνήσια σε τιμή αντιπροσωπείας θα πήγαινες στον Σπανό ή στον Σφακιανάκη...

4. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

bimmerm (13-03-13), Ptboul (13-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορεί στην τιμή να σου έβαλε ανταλλακτικό αντιπροσωπείας.

Πάντως συμφωνώ ότι είναι ακριβός. Εγώ που τον ρώτησα για αλλαγή συνδέσμου κεντρικού και μεσαία τριβή σε Ε36, μου είπε περίπου 170 τα ανταλλακτικά (της BMW) και ήθελε σύνολο 330!!!! 160 για εργασία....πόσες εργατοώρες θα ξοδέψει;;; Ακριβός...
    Ε36 M44Β19

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις απόλυτο δίκιο, Σάββα, αλλά βάζω στοίχημα ότι θα σου έβαζε δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν σε γνήσια ανταλλακτικά BMW τα οποία αυξάνουν πολύ το κόστος. Το αυξάνουν όχι γιατί είναι απαραίτητα καλύτερα, αλλά γιατί έχουν τριπλοκέρδη μέσα στην τιμή. Εδώ του είπα να του φέρω powerflex σινεμπλόκ και μου γύρισε την πλάτη. Εντάξει, ο άνθρωπος βάζει μόνο γνήσια. Θα μου πεις, αν ήθελες γνήσια σε τιμή αντιπροσωπείας θα πήγαινες στον Σπανό ή στον Σφακιανάκη...

7. The Following User Says Thank You to bakalos For This Useful Post:

bimmerm (13-03-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ξέρεις τι μου τη δίνει με τον Σφακιανάκη? Ο πιο κοντινός σε μένα είναι στη Λαυρίου. Ο ίδιος μηχανικός που φτιάχνει το bmw, φτιάχνει και το Astra δίπλα. Και στην είσοδο ένα χαρτάκι γράφει "Τιμή εργατώρας OPEL 45 ευρώ, τιμή εργατώρας BMW 75 ευρώ".

9. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (13-03-13), bimmerm (13-03-13), katsaraios (21-03-13), Nino (13-03-13), Ptboul (13-03-13), trueno (13-03-13), Vassilis ///M (13-03-13), zaharias (13-03-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Απο οσο ξερω δεν υπαρχει γνησιο δισκο πλατω bmw. Luk φορουσε πριν luk εβαλα παλι οτι ακριβως δινει η bmw. Να μου ελεγες σε καποιο αλλο ανταλλακτικο θα σου ελεγα ναι εχω αδικο εβαλα ημιτασιον και μου βγηκε φθηνοτερα. Και κατι ασχετο και η bmw εχει κανει αυξησεις σε ολα τα ανταλλακτικα εως 45% θα μας τρελανουν οι ανθρωποι.
    quattro ist fur sissies

11. The Following 3 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (13-03-13), katsaraios (21-03-13), Ptboul (13-03-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο οσο ξερω δεν υπαρχει γνησιο δισκο πλατω bmw. Luk φορουσε πριν luk εβαλα παλι οτι ακριβως δινει η bmw. Να μου ελεγες σε καποιο αλλο ανταλλακτικο θα σου ελεγα ναι εχω αδικο εβαλα ημιτασιον και μου βγηκε φθηνοτερα. Και κατι ασχετο και η bmw εχει κανει αυξησεις σε ολα τα ανταλλακτικα εως 45% θα μας τρελανουν οι ανθρωποι.
    Δε λέμε για ιμιτασιόν με την έννοια της κατώτερης ποιότητας, απλώς απ' ευθείας από τον προμηθευτή της BMW. Στο τέριος π.χ. ο δίσκος της Exedy έχει τα μισά από εκείνος της Daihatsu. Πάντως δε διαφωνώ μαζί σου, φθηνός δεν είναι σε καμία περίπτωση.

13. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (13-03-13), Kostas_1 (13-03-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ξέρεις τι μου τη δίνει με τον Σφακιανάκη? Ο πιο κοντινός σε μένα είναι στη Λαυρίου. Ο ίδιος μηχανικός που φτιάχνει το bmw, φτιάχνει και το Astra δίπλα. Και στην είσοδο ένα χαρτάκι γράφει "Τιμή εργατώρας OPEL 45 ευρώ, τιμή εργατώρας BMW 75 ευρώ".

Ανα μπραβο ρε φιλε αυτο ακριβως με τρελαινει που επειδη εχεις το μερακι και το γουστο να κατεχεις bmw πρεπει να το πληρωσεις ακριβα. Την κοροιδια δεν μπορω. Ποιος βγαζει ρε αδερφε 45 και 75 ευρω την ωρα. Ουτε ο γιατρος δεν βγαζει τοσα. Εδω πανω ομως θα πω και κατι αλλο ,εχει τοσα συνεργεια και τοσους καλους μαστορες που μπορουμε να κανουμε ερευνα αγορας πριν καταληξουμε που θα αφησουμε τα λεφτα μας. Αν συνεχισουμε να πηγαινουμε εκει που η εργατοωρα εχει 75 ευρω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
    quattro ist fur sissies

15. The Following 5 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

bakalos (13-03-13), bmwcompactjohn (16-03-13), S8N (13-03-13), skaros (16-03-13), Vassilis ///M (13-03-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε λέμε για ιμιτασιόν με την έννοια της κατώτερης ποιότητας, απλώς απ' ευθείας από τον προμηθευτή της BMW. Στο τέριος π.χ. ο δίσκος της Exedy έχει τα μισά από εκείνος της Daihatsu. Πάντως δε διαφωνώ μαζί σου, φθηνός δεν είναι σε καμία περίπτωση.
    Η έννοια "γνήσιο" είναι λεπτή...
    Και συγκεκριμένα για δίσκο-πλατό και το μαμά είναι Luk...
    Απλά όταν πας για αλλαγή και αγοράσεις απευθείας από την bmw το πληρώνεις 2 ή 3 φορές πάνω απ'ότι να τα πάρεις κατευθείαν από τη luk...
    Για εμένα αν οι κωδικοί της luk που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία bmw και οι κωδικοί της συσκευασίας luk είναι ίδιοι, θεωρώ ότι είναι το ίδιο πράγμα....

17. The Following 3 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

katsaraios (21-03-13), Kostas_1 (13-03-13), S8N (13-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα πρεπει να εχουμε πτυχιο μηχανικου,μεταπτυχιακο στο ιντερνετ για ανταλλακτικα και μαστερ οικονομολογου για τις τιμες και την αγορα...μην ξεχασω και ενα δευτερο πτυχιο ψυχολογου να δουμε αν μας δουλευουν!!!

τα μαστορια χαλανε τα αυτοκινητα μας!!!

19. The Following 4 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

120ie87 (06-03-14), bakalos (13-03-13), georgeIII (15-11-13), Ptboul (14-03-13)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP