ρε'σεις...εδώ ρε αυτοί που χτυπιούνται για τον εργαζόμενο κτλ κτλ, αμοίβονται ακόμα με 15άρια και 20άρια, και αντί να τους λιντζάρουν κάθονται και τους κάνουνε θεούς.
απορώ αυτό τον παναγόπουλο γιατί δεν τον κάνουνε μπαούλο.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
S8N (12-03-13)
ας με κλειδώνανε σε ένα δωμάτιο μαζί του, και θα σου'λεγα εγώ τι θα γινότανε...ούτε βρωμιά θα καταλάβαινα, ούτε καν νόσους...
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
bakalos (13-03-13)
σύμφωνα με αυτό πάντως.... μέχρι το 2010 είχαμε πάνω από 1.000.000 που εργάζονται για το δημόσιο τομέα...
https://tymborychostonaionon.wordpre.../10/11/clerks/
έχω την ενύπωση ότι στην άλλη μέτρηση που μπήκε δεν είναι γραμμένοι αυτοί που έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 12-03-13 στις 21:00
Μούφα τελικά η επένδυση στο παλαιό αεροδρόμιο, αφού οι δήμοι Ελληνικού και Αργυρουπόλεως έτρεξαν να την ακυρώσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Εν τω μεταξύ η εν λόγω περιοχή θυμίζει τεταρτοκοσμική χώρα...
vagmag (12-03-13)
Αλλαγές στα κριτήρια φορολόγησης των ΙΧ αυτοκινήτων εξετάζει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης.
Υπάρχουν σκέψεις για αναπροσαρμογή στα κριτήρια φορολόγησης των αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης ενόψει της υιοθέτησης ενός νέου σταθερού φορολογικού νομοθετικού πλαισίου, είπε ο υφυπουργός Οικονομικών.
Ειδικότερα, ανάφερε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το κριτήριο φορολόγησης των ΙΧ να μην βασίζεται αποκλειστικά στον κυβισμό του οχήματος αλλά και στην εργοστασιακή του αξία.
«Πολλές φορές τα κυβικά δεν έχουν σχέση με την εργοστασιακή αξία. Κι είναι ένα θέμα που εξετάζουμε για να δούμε αν μπορούμε σε αυτό το κομμάτι της νομοθεσίας να υπάρξουν σοβαρές αλλαγές» τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Αναφερόμενος στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για τα οχήματα μεγάλου κυβισμού, ο κ. Μαυραγάνης παρέπεμψε για το μέλλον ενδεχόμενο επανεξέτασής τους με «ισοδύναμες προτάσεις».
https://www.tovima.gr/finance/article/?aid=502689
Monsta (13-03-13)